Adevăratul motiv pentru care Andreea Antonescu a decis să divorțeze. Mesajul transmis de artistă

Andreea Antonescu nu-ai arata deloc varsta

La scurt timp după ce a confirmat că divorțează de soțul ei, Traian, Andreea Antonescu a lansat o piesă nouă, în care vorbește despre motivele care au dus la despărțirea dintre ei.

 

În piesa, intitulată  'Iubirea pe acte',  inspirată din trăirile sale, Andreea vorbește despre tot ce a simțit în ultimele șase luni, în care mariajul ei s-a destrămat.

Este o piesă sinceră și plină de emoție cu un videoclip urban, filmat în Los Angeles. Artista ne surprinde cu un look fresh și casual, în ton cu vibe-ul videoclipului.

„Este o piesă de suflet, o piesă în care mă regăsesc și care mă reprezintă, ca de altfel toate proiectele mele. Acest single exprimă ce am trăit eu în ultimele șase luni. Mi-am dorit să ofer publicului o parte din mine și sper ca cei care ascultă să simtă emoție autentică', declară artista.

Din versurile melodiei, Andreea lasă de înțeles că distanța este cea care i-a despărțit și că iubirea lor a existat doar pe acte. În timp ce soțul ei preferă să trăiască în SUA, ea a ales să-și crească fetița, pe nume Sienna, în România, Mai mult, cei doi au ajuns acum să fie prea diferiți, „ca ziua și noapte', pentru că au început să-și dorească lucruri diferite.

Andreea Antonescu susține că distanța i-a despărțit

„Te-am iubit,  dar ne-am iubit numai la mine-n gând/Tu cu mine nu ai niciun gând/Când vorbești, cuvintele taie ca un cuțit/ Mă ții numai la degetul mic', spune Andreea la începutul melodiei.

„Noi semnăm iubirea pe acte/Și ne leagă, de fapt, doar păcate/Suntem doi doar pe jumătate/Separați ca ziua de noapte/(…)De ce te porți de parcă-i joacă de copii/Te dai bărbat, dar nu știi cum să fii/Eu nu știam ce vreau, credeam că tu știi pentru mine/Mi-am pus toată încrederea în tine (…)/Am ințeles că nu se poate/Să ne jurăm sentimente pe acte/, Prea diferiti ca ziua de noapte/Ce ne-a legat acum ne desparte',  continuă Andreea.

Invitată la emisiunea Vorbește Lumea' de la Pro TV, Andreea Antonescu a precizat că a avut o discuție cu soțul ei, pe FaceTime, în urma căreia au decis să se despartă, divorțul fiind doar o formalitate.

'Divorțul propriu-zis este în faza actelor, dar noi considerăm că suntem două persoane libere de câteva luni, în urma unei discuții pe care am avut-o. La începutul lunii aprilie, am realizat că trebuie să rămân în țară, pentru că toate proiectele mele sunt legate de muzică. Am zis că poate e pentru prima dată în viață când ar trebui să accept realitatea, să mi-o asum. Era vorba de timp, pe care noi nu puteam să-l mai petrecem împreună. Într-o discuție cu Traian, pe FaceTime, i-am arătat care sunt aspectele vieții noatre, i-am spus care sunt planurile mele de viitor, legate de carieră. El nu s-a opus vreodată carierei mele, asta trebuie să recunosc. A înțeles situația, nu pot să spun că a fost cel mai fericit, eliberat, bucuros', a mărturisit artista.

„De-a lungul timpul am fost certată că nu scot piese, dar am încercat să le spun oamenilor că este vorba despre familie. Mi-am dorit foarte mult să fie alături de fetiță și de aceea am pus stop carierei, ne-am mutat în State. Dar, m-am întors mult și des în România, pentru că muzica rămâne cel mai mare vis pe care l-am avut', a precizat cântăreața.

 

Andreea Antonescu a cunoscut succesul încă din 1998, ca parte a trupei André care a devenit un adevărat fenomen al muzicii românești spărgând topurile și recordul la numărul de albume vândute. De curând, ea a revenit pe scena alături de Andreea Bălan, în trupa Andre, care le-a consacrat. Ele au lansat single-ul  „Reset la inima', în urma cu o lună, și are peste 4,6 milioane de vizualizări pe canalul YouTube Cat Music.

Citește și: