Adevăratul motiv pentru care Al Bano și soția lui, Loredana Lecciso, divorțează. E oficial! Nu mai există cale de împăcare

Al Bano și noua lui soție, Loredana Lecciso

Adevăratul motiv pentru care Al Bano și soția lui,  Loredana Lecciso, divorțează. Frumoasa blondă a fost invitată duminică în emisiunea Barbarei d’Urso, „Domenica Live', unde a confirmat faptul că povestea ei de dragoste cu legendarul cântăreț a ajuns la final, precizând motivele care au făcut-o să ia această decizie.

„E oficial. Al Bano și Loredana Lecciso divorțează', a anunțat prezentatoare Tv, înainte să o prezinte pe soția artistului. Vizibil afectată de această despărțire, Loredana a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a decis să se despartă de soțul ei, precizând că de vină este Romina, care a fost prea intruzivă în relația lor. „De vină sunt întotdeauna ambele părți, însă eu îi vreau doar binele lui Al Bano și nu vreau să-i împiedic fericirea, dar trebuie să-mi protejez copiii”, a spus Loredana, precizând că „Romina a fost un pic intruzivă'.  Se pare că Loredana a ales să iasă din viața artistului pentru a-l lăsa să fie fericit  alături de fosta soție. În timpul emisiunii, a intervenit telefonic și Al Bano, care a confirmat, de asemenea, că Loredana a fost cea care a decis să se despartă. „Loredana a vrut să mergem la avocat și deja am stabilit termenii despărțirii relației noastre”, a spus artistul.

Citește și: Katherine Jackson  a suferit un accident vascular cerebral. Și-a pierdut vederea și nu mai poate să vorbească

Al Bano s-a întors la fosta soție

„Nu pot să neg că poate am fost puțin deplasată. Nu am venit aici să dau vina pe cineva. În acest moment complicat al relației noastre, am ales să-mi concentrez toată atenția asupra copiilor mei, care îmi dau emoții frumoase. (…).  Acesta este un moment de fragilitate pentru mine pentru Al Bano și trebuie să încercăm să îl acceptăm cu calm și raționalitate. Ne-am despărțit, dar vina vine de la amândoi. El m-a învinovățit pe mine că aș fi produs această despărțire, dar nu știu despre ce vorbește.  Dimpotrivă, îi invit pe Al Bano să spună public la ce se referă”, a spus Loredana.

„Am văzut cu toții reunirea artistică a lui Al Bano și a Rominei , am acceptat-o ​​și am văzut-o ca pe o evoluție a relației lor … Nu contest că, în trecut, am preferat să-i văd cântând și certându-se în instanță. Limita de lucru a fost însă depășită, dar nu de Al Bano. Romina a mers prea departe cu unele declarații care nu aveau nicio legătură cu aspectul profesional al relației ei, fapt care a dus la deteriorarea sentimentele mele. Al Bano nu a părut deranjat de acest lucru, pentru că dacă i-ar fi păsat, ar fi intervenit și ar fi luat o poziție', a continuat supărată Loredana.
Citește și: Pe Al Bano și pe Romina Power îi știe toată lumea, însă puțini știu ce fete superbe au cei doi

Celebra blondă a dezvăluit că a deranjat-o și faptul că Al Bano a participat împreună cu Romina, la emisiunea italiană „Dancing with the Stars', spunând că a făcut acest lucru mult prea devreme și nu a știut cum să le explice copiilor ei această apariție. „Poate că a fost o ieșire timpurie, pentru familie, nu pentru mine. Aș fi înțeles dacă alegeau să cânte împreună, dar nu să danseze. Putea să mai aștepte câteva săptămâni, aș fi avut astfel timp să le explic și copiilor cum stau lucrurile”, a precizat fosta soție.

„Vreau ca Al Bano să fie bine, el trebuie să știe că nu va găsi un dușman în mine. Dacă a găsit un echilibru în plan sentimental, nu pot să fiu decât fericită pentru el', a spus Loredana, lăsând de înțeles că  el s-a întors la fosta soție,  Romina. „Romina trebuia să facă un pas înapoi, dar nu l-a făcut. A fost prea intruzivă, așa că am făcut eu pasul înapoi', a încheiat ea.

Al Bano Carrisi, 74 de ani, şi Loredana Lecciso, 45 de ani, au împreună doi copii. Prezentatoarea a decis să plece definitiv din casa pe care cei doi o împărțeau la Cellino San Marco, oraşul natal al artistului, în luna ianuarie, după 18 ani de relație.

Citește și: