Zenaida Maria a fost creștinată la o biserică din centrul capitalei, iar micuța si mama ei au purtat ținute albe create special de M Marquise.  Însă, dacă la biserică Adelina a purtat un costum alb, asortat cu o pălărie, la petrecerea de botez, frumoasa vedetă a schimbat încă două ținute.

Citește și: Prima declarație a Adelinei Pestrițu după  botezul micuței Zenaida Maria. A fost o petrecere de poveste

Adelina Pestrițu a strălucit într-o rochie glam

Adelina Pestrițu a schimbat trei ținute la botezul fiicei eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Adelina și-a făcut apariția într-o ținută foarte glam, o rochie lungă, transparentă cu franjuri argintii, creată pentru ea, tot de designerii de la M Marquise. Însă aceasta nu a fost o simplă rochie de ocazie, ci ceea ce a făcut-o specială a fost faptul că designerii au comandat special pentru ea materiale de la Paris, pentur a fi cât mai chic.

Ulterior, vedeta s-a schimbat apoi într-un costum popular aromân. Și asta,  pentru că a pregătit o surpriză artistică pentru invitați. Ea a ales sa danseze Treambura Pamporea, un cunoscut dans machedonesc pentru care s-a pregatit indelung impreuna cu Ansamblul Iholu si a primit aplauze la scena deschisa.

 

Celebra brunetă și-a dorit ca ziua să fie una cu totul special. Astfel, dacă pentru ținute a ales materiale de la Paris, tematica petrecerii a fost  ‘Royal Carousel’, iar elementele de decor floral si nu numai au fost comandate din America, special pentru petrecerea micuței. „ S-a lucrat mai bine de 2 luni la tematică și decorațiuni”, a spus Adelina.

Citește și: