Adelina Pestrițu își sărbătorește astăzi ziua de nume. Mesajul emoționant al vedetei: „Nu știu câți dintre voi știți că…”

Adelina Pestrițu își sărbătorește astăzi ziua de nume. Mesajul emoționant al vedetei: „Nu știu câți dintre voi știți că…”

După ce și-a început Anul Nou, în spital, cu fiica ei, Adelina Pestrițu  se bucură acum din plin de zilele petrecute alături de familia ei. Astfel, vedeta își sărbătorește azi ziua de nume și în week-end a petrecut și în club.

 

Adelina le-a transmis faniilor un mesaj emoționant de ziua ei. Aceasta a mărturisit că a preluat numele de Ioana de la mama ei și ei i-a purtat foarte mult noroc.

„Nu știu câți dintre voi știți că port și numele Ioana. Este numele preluat de la mama mea, Ionela. Părinții mei și-au dorit să-mi ofere și un nume sfânt, așa cum am procedat și noi cu @baby_zeny. Îl port cu mândrie și chiar mi-a adus mult noroc în viață. Fie ca această zi să vă aduca zâmbetul pe buze tuturor celor care purtați acest nume frumos și sfânt! La multi ani nouă!', a scris Adelina.

Vedeta a postat pe contul ei de Instagram și câteva imagini cu ea din weekend, când a petrecut în club, alături de iubitul ei, Virgil, și de câțiva prieteni.

Adelina Pestrițu a trecut printr-un adevărat coșmar. Adelina a explicat pe blogul ei că a ajuns la spital cu Zenaida, pentru că a făcut febră mare, iar medicii au sfătuit-o să rămână în spital pentru mai multe investigații. Ea și fetița ei s-au întors acasă abia joi după-masă. 

Citește și: