Adelina Pestrițu e însărcinată în aproape 5 luni, dar arată fenomenal! Iată care este secretul siluetei ei

Adelina Pestrițu e însărcinată în aproape 5 luni, dar arată fenomenal! Iată care este secretul siluetei ei

Adelina Pestrițu este însărcinată în aproape cinci luni, iar aceasta continuă să afișeze o siluetă de invidiat. Vedeta TV a dezvăluit la ce trucuri recurge pentru a se menține în formă.

 

Îndrăgita brunetă este în culmea fericirii și abia așteaptă momentul în care își va ține fetița în brațe. Însă, Adelina Pestrițu are foarte mare grijă de silueta ei și încearcă să nu facă excese. Mai mult, secretul siluetei ei e faptul că nu a renunțat la sport și continuă să meargă la sală. Adelina a postat pe Instagram un video în care arată că face niște exerciții foarte ușoare, care nu îi pune deloc sarcina în pericol.  „Merg la sală, am un antrenor personal”, a dezvăluit vedeta pe rețeaua de socializare.

Vedeta susține că o femeie nu ar trebui să renunțe la efort fizic, ba din contră, ar trebui să continue să meargă la sală, dar să facă exerciții cu intesitate mai scăzută și fără greutăți foarte mari.

6 idei de exercitii fizice pe care le putem executa in perioada sarcinii. ?? #gyllife #gym #pregnancy #healty #life @bogdan_andreescu_pt #personaltrainer

A post shared by A D E L I N A ? E •D •A (@adelina.pestritu) on

Citește și: Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, și-a pus inel gastric și a slăbit 30 de kilograme în șase luni. Se pregătește de nuntă

Merge la masaj

„Eu am continuat să fac exerciții și să merg la sală chiar dacă am scăzut intensitatea la care făceam multe dintre exerciții sau, pe altele, chiar le-am scos din rutina mea de antrenament. Astăzi vă arăt câteva dintre exercițiile pe care eu le fac pentru a mă menține în formă pe perioada sarcinii. Sper să vă inspire și să vă convingă că, deși o femeie este însărcinată, nu trebuie să se oprească din a mai avea orice fel de activitate”, a scris vedeta pe site-ul ei Eda Magazine.

De asemenea, vedeta TV a recunoscut că are mare grijă de pielea ei. Merge zilnic pe jos minim 30 de minute, face masaj o dată la câteva zile, folosește creme antivergeturi pentru mame, ulei de migdale și își hidratează corpul și cu ulei pentru bebeluși.

 

Citește și: