Adelina Pestrițu, în costum de baie la mare după ce s-a spus că ar fi însărcinată

Adelina Pestrițu, în costum de baie la mare după ce s-a spus că ar fi însărcinată

Adelina Pestrițu arată spectaculos după ce a devenit mamă. Bruneta are un corp de invidiat și perfect tonifiat.  Mulți au spus că Adelina Pestrițu ar fi însărcinată cu al doilea copil, însă imaginile cu ea la mare infirmă acceste zvonuri.

 

Frumoasa brunetă și-a făcut apariția pe plajă în Mamaia alături de soțul ei, Virgil, și fiica lor Zeny, iar aceasta a reușit să atragă toate privirile. Nu doar că are o siluetă de invidiat, dar Adelina are un abdomen plat și extrem de bine lucrat și tot trupul bine tonifiat, arătând mai bine ca oricând.

Pestrițu a postat pe Instagram o imagine alături de soțul ei, însoțită de mesajul: „Drumurile noastre ne aduc mereu in locul in care Virgil m-a cerut in casatorie #husbandandwife'.

Bronzată, vedeta a ales un costum întreg, negru, care se mula cât se poate de fericit pe formele sale voluptuoase, în special în zona bustului. Bineințeles, fanii săi au apreciat fotografia, cât și mesajul special care o însoțea.

Adelina Pestrițu a recunoscut încă de anul trecut că ea și Virgil mai vor un copil, un frățior sau o surioară pentru Zenaida Maria,  însă cei doi se pare că mai au de așteptat.  La cum arată, corpul ei nu indică niciun semn că ar fi însărcinată.

Citește și: