Alegerea ei e un rapper, cunoscut pe numele de scenă Skepta. Deși complet diferit de ea și cu 6 ani mai vârstnic la cei 37 de ani ai săi, Skepta și-a făcut loc în inima ei, spun sursele.

rapperul are 37 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Amândoi originari din Tottenham, ei deja și-au expus sentimentele public, pe rețelele de socializare. Skepta, care este de culoare și plin de tatuaje, cu un aspect nonconformist, i-a lăsat la secțiunea comentarii, pe contul de Instagram al lui Adele, cele două cuvinte magice: ”te iubesc!”.

Iar ea a postat pe contul ei o fotografie cu rapperul, însoțită de emoticoane pline de afecțiune.

De altfel, rapperul, pe numele real Joseph Junior Adenuga Jr., a și declarat în urmă cu ceva că Adele îi trimite tot timpul mesaje pe telefonul mobil. S-au apropiat pentru că ambii sufereau din dragoste, aveau inimile sfărâmate. S-au consolat unul pe altul și în final și-au dat seama că se pot ajuta mai mult, spun sursele.

Cei doi au fost văzuți recent împreună chefuind, într-o seară, în Londra, de ziua lui, doar ei doi. Nu e singura dată când au fost văzuți împreună, semn că lucrurile devin tot mai serioase.

Chiar dacă pare că provin din lumi diferite, cu valori diferite, în realitate cei doi se potrivesc foarte bine, spun apropiații lor.

Vezi și Surpriză! După divorț, Adele a slăbit spectaculos! A făcut o singură schimbare și iată rezultatele

Citește și: