Surpriză! După divorț, Adele a slăbit spectaculos! A făcut o singură schimbare și iată rezultatele

Adele a slabit

Adele, care în primăvara acestui an a divorțat de tatăl băiețelului ei, urmează parcă șablonul femeilor recent despărțite. A suferit ce a suferit, dar a decis să-și ia viața în propriile mâini. S-a apucat de sport și primele rezultate se văd deja.

A slăbit peste 7 kilograme, spun surse din anturajul ei, iar asta se vede cu ochiul liber. Membrele trupei Spice Girls au postat o fotografie în care pot fi văzute alături de Adele. Artista e clar schimbată.

 

View this post on Instagram

 

Thank you for coming to celebrate with us last night @adele we love you!!! ? ✌? #SpiceWorld2019

A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on

Chiar dacă mai are câteva kilograme în plus, se vede clar că a slăbit.

Cea care a convins-o să se apuce de pilates e soția lui Robbie Williams. Practică un tip de pilates, Reformer Pilates, care e foarte popular în rândul vedetelor, așa cum sunt Jennifer Aniston, Kate Winslet și Madonna.  

Despre acest tip de mișcare se știe că îmbunătățește postura, flexibilitatea, echilibrul și e o bună strategie de a pierde din kilograme.

Adele a divorțat după o căsnicie de trei ani cu omul de afaceri Simon Konecki. Cei doi se căsătoriseră în secret, după nașterea băiatului lor, Angelo, acum în vârstă de 6 ani.

Vezi și Abia a anunțat că a divorțat și deja are un nou iubit. Adele nu pierde deloc timpul și știe clar ce bărbați îi plac

Citește și: