Adela Popescu revine în televiziune. Vine și cu o surpriză!

Adela Poperscu revine in televiziune

După o pauză care a durat aproape un an, cât a fost în concediu de maternitate, Adela Popescu revine în emisiunea 'Vorbește lumea'. În toată această perioadă, Adela Popescu a fost înlocuită în matinalul TV de cântăreața Lora.

Pro TV a anunțat că Adeva Popescu revine pe micul ecran în 26 august, rumând să i se alăture din nou lui Cove. Vedeta spune că e mai pregătită ca niciodată pentru acest moment.

'Sunt atât de fericită şi pregătită să revin la Vorbeşte lumea. Perioda cât am stat acasă am adunat cele mai bune şi mai valoroase informaţii pentru proaspetele mămici. Noul decor este absolut  fabulos şi mă bucur din tot sufletul că începem o nouă etapă într-o nouă casă.

Vom avea şi un element supriză, un element foarte apetisant, chiar sexos aş putea spune alături de noi, a spus Adela Popescu.

Din câte se pare, Cove şi Adela vor avea o co-prezentatoare. 'Pentru noi, vacanţa a luat sfârsit şi suntem pregătiti să revenim în casele dumneavostră cu cele mai proaspete informaţii. În acest nou sezon, primiti-ne cu braţele deschise şi să începem dimineţile bine dispuşi.

A revenit şi scumpa mea colega, Adela Popescu, dar nu vom fi singuri, o noua colegă ni se va alătura, va fi co-prezentatoarea noastră. Mai în glumă, mai în serios, între două nu te plouă, dar nici bine nu-ţi e, a declarat și Cove.

Vezi și Adela Popescu, apariție spectaculoasă pe plajă: „Să mai ziceți voi că nu…'

Citește și: