Adela Popescu a fost internată. A facut primele declarații de pe patul de spital

Adela Popescu a fost internată. A facut primele declarații de pe patul de spital

După ce Adela Popescu a lipsit din emisiune și mulți și-au arătat îngrijorarea și au întrebat dacă cumva a luat COVID-19 de la Marcel Pavel, cu care se întâlnise zilele trecute, vedeta Pro TV a făcut un live de pe patul de spital, în care a explicat ce s-a întâmplat cu ea și care e starea ei.

 

„De 4 zile mă durea stomacul foarte tare, undeva în partea dreapta. Pe la 3 dimineața, durerea a crescut tare, așa că am ajuns de urgență la spital. (…)Este vorba despre o  inflamatie a tubului sau a peretului digestiv. Nu știu exact.(…) Mi se administrează antibiotic, vedem până diseară cum stau lucrurile. Probabil o să am o medicație acasă. Medicii speră să nu fie nevoie de o intervenție chirurgicală, dar doar văzând și făcând ne vom lămuri”, a declarat Adela.

Vedeta Pro TV a mărturisit că și-a făcut și testul COVID, pentru că așa e protocolul când ai nevoie de alte investigații și este negativ.

„ Vreau să vă spun ceva. Am făcut și testul COVID.  Protocolul cere să faci și testul pentru COVID, înainte de alte investigații. A iesit negativ. Aș vrea să ne liniștim în privința asta. Deci dacă la mine a ieșit negativ și la tine ar ieși la fel. Stai liniștit” ,  a spus Adela.

 

Citește și: