Adela Popescu arată fabulos la doar două luni după ce a născut. Cum și-a făcut apariția la premiera serialului „Vlad”

Adela Popescu arată fabulos la doar două luni după ce a născut. Cum și-a făcut apariția la premiera serialului „Vlad”

Adela Popescu arată fabulos la doar două luni după ce a născut. Ea a atras toate privirile pe covorul roșu, la premiera serialului „Vlad', lansat de Pro Tv.

Adela Popescu a devenit mamă pentru a doua oară pe 9 decembrie. A adus pe lume un băiețel de nota 10, care a avut la naștere 3,430 kg și  51 cm. Deși este mamă cu normă întreagă, aceasta și-a rupt puțin timp pentru a participa la lansarea serialului „Vlad'.

Îndrăgita prezentatoare TV, care se află în concediu de maternitate, a atras imediat toate privirile. Și asta, pentru că Adela afișează deja o siluetă de invidiat. Ea și-a făcut apariția într-un costum negru sexy, format din pantalon și sacou.

Citește și: Jojo trece prin momente extrem de grele. Dezvăluirea tristă făcută de frumoasa actriță. „Chiar dacă viața nu îmi oferă mereu motive pentru a zâmbi…'

Adela Popescu a fugit repede la copiii ei

„Premiera de gala a serialului Vlad . Din 25 februarie pe Pro TV România. Ah, ce mi-a mai placut! :)', a scris Adela pe Instagram.

Adela nu a fost însoțită de Radu, care se pare că a rămas acasă cu copiii, ci a fost văzută alături de Cove-ul, colegul ei din emisiunea „Vorbește lumea' și de cântăreața Lora, care îi ține locul.

Imediat după vizionare, Adela a fugit acasă la cei doi copii ai ei. Mai mult, vedeta a imortalizat imediat momentul, pozându-se alături de Alexandru și Andrei. Ea a postat imaginea pe o rețea de socializare cu mesajul: „Înapoi la ce iubesc'.

Citește și: