Actrița, care pe 2 iulie va împlini 28 de ani, va fi chiar de ziua sa în focurile pregătirii pentru premiera internațională a filmului ”Dincolo de calea ferată”. Pelicula regizată de Cătălin Mitulescu și care îi are ca protagoniști pe Ada Condeescu și Alexandru Potocean a fost selecționată în competiția principală a ediției cu numărul 51 a Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary. Evenimentul va avea loc între 1 și 9 iulie și va concura pentru trofeul Globul de Cristal.

“Sunt emoționată că voi fi împreună cu echipa mea la un festival de tradiție atât de important. Emoțiile covorului roșu sunt mereu la fel, puternice, vibrante, așa că abia aștept acea zi și momentul de final al proiecției, când voi vedea cum a simțit sala acest film plin de viață și poezie”, a spus actrița.

Ada Condeescu interpretează în “Dincolo de calea ferată” rolul Monicăi, o tânără care își reîntâlnește soțul, pe Radu (Alexandru Potocean), după o absență de un an cauzată de o călătorie în Italia. Distanța a creat confuzie și neîncredere între cei doi, care nu pot fi risipite nici după o noapte petrecută împreună. Dincolo de calea ferată, în mahalaua bucureșteană, toți prietenii petrec la o nuntă din cartier, în timp ce Radu și Monica încearcă să-și dea seama dacă și pentru ei există posibilitatea unui nou început.

“Data premierei internaționale este pe 4 iulie, la două zile după ziua mea de naștere! Cred că vor fi multe bucurii și emoții frumoase. Îndrăznesc să mă gândesc că e un cadou întâmplat”, completează actrița.

Credit foto: The Storyalist