Acum chiar a gafat! Meghan Markle, cu lenjeria intimă la vedere, în urma unui accident vestimentar. Imaginile s-au viralizat imediat

Acum chiar a gafat! Meghan Markle, cu lenjeria intimă la vedere, în urma unui accident vestimentar. Imaginile s-au viralizat imediat

Meghan Markle încearcă să se afișeze în public în ținute cât mai serioase, demne de o membră a familiei regale. Însă, aceasta a comis-o la un eveniment, unde și-a expus accidental, sutienul din dantelă.

 

Pentru ducesa de Sussex pare extrem de greu să respecte protocolul regal, și oricât s-ar strădui, tot gafează la final. Așa s-a întâmplat și în weekend, când și-a făcut apariția la brațul prințului Harry, la nunta lui Charlie Van Straubenzee cu Daisy Jenks, niște buni prieteni de-ai mezinului familiei regale.

Meghan a apărut într-o ținută impecabilă, într-o rochie neagră cu o pălărie elegantă. Însă, la un moment dat, rochia i-a jucat feste. Mai exact, i s-a desfăcut un nasture, care i-a lăsat la iveală lenjerie intimă din dantelă. Deși era toată un zâmbet, ducesa nu a remarcat acest detaliu, și a continuat să facă cu mâna, spre deliciu fotografiilor prezenți la eveniment, care au reușit să surprindă sutienul lui Meghan din toate unghiurile. Când, în sfârșit, starul din „Suits' a remarcat la ce se uitau toți din jurul ei, și-a acoperit sânii cu mână, și a zâmbit stânjenită.

Citește și: Fiica Stelei Popescu, primul interviu după moartea regretatei actrițe: „Dădea semne că-i era greu și totul a plecat de la…'

Imaginile cu Meghan Markle s-au viralizat imediat

Imaginile au ajuns pe internet și s-au viralizat imediat, fanii fiind în delir pentru acest incident minor, părând absolut fascinați de cei câțiva centimetri din sutienul negru din dantelă al soției prințului Harry.

„ Mirele și mireasa erau atât de frumoși împreună, iar Meghan i-a eclipsat arâtându-și sutienul!”  a comentat un internaut pe Twitter.

„Meghan a venit la nuntă îmbrăcată în negru, ca și cum ar fi venit la o înmormântare și și-a arătat intenționat sutienul fotografiilor? Mireasa, 27 de ani, și mirele, 30 de ani, erau așa de frumoși împreună, iar Meghan le-a furat toată atenția arâtându-și sutienul cu un accident vestimentar intenționat!”, „A fost doar un accident. I s-a desfăcut un nasture', „Nu s-a întâmplat nimic, e vorba doar de gelozie', „Încetați să o mai criticați atât',   au comentat câțiva internauți pe Twitter.

Citește și: