Cum arată în costum de baie actrițele din Beverly Hills 90210 la ani distanță de la popularul serial

actritele din Beverly Hills 90210 s-au pozat in costum de baie

La 19 ani de la terminarea serialului 'Beverly Hills 90210', actrițele ale căror nume erau pe buzele tuturor s-au fotografiat din nou împreună, într-o pauză de filmări. Să nu uităm că se lucrează la o continuare a serialului, în care o parte din fosta distribuție reapare.

Jennie Garth, Tori Spelling și Gabrielle Carteris, personaje principale în serial, s-au fotografiat împreună inclusiv în costume de baie, într-o pauză de filmări, când luau o cină la înălțime, pe teresa unui zgârie-nori.

Trecerea anilor se vede mai ales pe chipurile lor, însă fanii au fost încântați șă-și vadă actrițele favorite din nou împreună și atât de sumar îmbrăcate.

Din păcate, din poză lipsește Shannen Doherty. Actrița, greu încercată în ultimii ani, ea luptându-se cu cancerul mamar, s-a întors și ea, în cele din urmă, la filmări. Inițial, nu a părut deloc încântată să joace în continuarea serialului, dar în cele din urmă a cedat.

Din păcate, fanii serialului nu îl vor mai revedea pe Luke Perry, decedat în urma unui accident vascular cerebral ischemic, în primăvara acestui an, la numai 52 de ani.

Vor putea fi văzuți Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green, care au devenit celebri în serialul anilor 90.

Citește și: