Hollywood-ul plânge! Îndrăgita actriță a murit la vârsta de 83 de ani, din cauza insuficienței cardiace

Shelley Morrison a murit

Actrița Shelley Morrison, cunoscută mai ales din serialul 'Will and Grace', a murit duminică, la vârsta de 83 de ani, din cauza insuficienței cardiace.

 

Decesul a survenit într-un spital din Los Angeles, Shelley Morrison lăsând în urmă un soț. Întreaga distribuție a serialului i-a adus un ultim omagiu.

 

Shelley a jucat în popularul serial american în perioada 1999 – 2006, apărând în nu mai puțin de 68 de episoade. A interpretat rolul lui Rosario Salazar, o menajeră din El Salvador, fiind premiată de Sindicatul actorilor americani.

 

Personajul ei a fost conceput inițial pentru un singur episod, dar s-a dovedit atât de iubit încât a devenit o prezență continuă în serial.

 

Înainte de a juca în 'Will and Grace', actrița a dat viață personajului călugărița Sixto, în serialul 'The Flying Nun', în perioada 1967 – 1970. A jucat și în alte seriale de succes, cum ar fi 'The Fugitive', 'L.A. Law' sau 'Murder, she wrote'.

 

Pe numele din buletin Rachel Mitrani, aceasta s-a născut într-o familie spaniolă din Bronx, New York. A avut o carieră longevivă, de 50 de ani, în film, televiziune și teatru, interpretând mai ales personaje latino puternice.

 

În ceea ce privește filmele în care a jucat, pot fi menționate 'How to save a marriage and ruin your life', alături de Dean Martin, 'Funny Girl', cu Barbra Streisand, sau 'Fools Rush in', cu Salma Hayek.

Vezi și Doliu în cinematografie! A murit actrița care a jucat în mai toate serialele de succes din ultimii ani

Citește și: