Doliu la Hollywood: o îndrăgită actriță pe care o știi din Twin Peaks a murit la 72 de ani

actrita Peggy Lipton a murit

Peggy Lipton, actriţă şi cântăreaţă cunoscută pentru rolurile din „The Mod Squad” şi „Twin Peaks”, mama Rashidei Jones, a murit de cancer la vârsta de 72 de ani.

Vestea tristă a fost dată de fetele actriței, Rashida şi Kidada Jones. Potrivit acestora, mama lor fusese diagnosticată cu cancer de colon în urmă cu 15 ani.

Lipton a câştigat un Glob de Aur şi a fost nominalizată de patru ori la premiile Emmy pentru rolul ei din „The Mod Squad”, în care a apărut din 1968 până în 1973.

Ulterior, Peggy Lipton și-a luat o pauză în carieră, pentru a-și crește fetele. S-a întors pe platoul de filmare pentru serialul 'Twin Peaks', unde a jucat rolul Normei Jennings, patroana Double R Diner. A reluat rolul în al treilea sezon al serialului din 2017.

Peggy Lipton a murit

Actrița a mai putut fi văzută în 'Angie Tribeca”, în „Claws”, „A Dogs Purpose”, în „The Postman” şi „Popular”, „Alias” şi „Crash”.

Vezi și De ce a murit până la urmă solistul trupei Prodigy? Verdict șoc: Probele care conduc către ipoteza sinuciderii sunt insuficiente!

Citește și: