O actriță dintr-un serial celebru s-a căsătorit cu o femeie. Uite-le la nuntă, ambele îmbrăcate în alb. Care a fost mireasa

Michelle Hardwick s-a casatorit cu o femeie

Michelle Hardwick, în vârstă de 43 de ani, actriță cunoscută din serialul britanic 'Emmerdale', s-a căsătorit cu logodnica ei, Kate Brooks, producător TV.

Ambele femei s-au îmbrăcat la nuntă în alb, Kate Brooks fiind cea care a purtat un costum larg, cu pantaloni. Actrița a și postat pe Twitter o fotografie în care a anunțat că a devenit 'doamna Brooks'.

În poza făcută pe treptele capelei unde și-au jurat iubire veșnică, cele două se țin de mână și sunt vizibil emoționate și fericite.

Fiecare dintre ele a purtat la nuntă, care a avut loc în SUA, câte un buchet fabulos de flori.

Cele două s-au logodit în demebrie, Michelle fiind cea care a ceut-o de soție pe Kate. Actrița a punctat și atunci momentul pe Twitter, scriind, plină de emoție: 'După luni de plănuit, am pus în sfârșit întrebarea!!! A spus da!!!'.

Michelle joacă în serialul Emmerdale, în timp ce Kate îl produce, așa întâlnindu-se cele două. Cele două s-au întâlnit o vreme, devenind un cuplu oficial în septembrie anul trecut.

Michelle a mai fost căsătorită, tot cu o femeie, Rosie Nicholl.

Vezi și Unul dintre cele mai bine plătite modele din lume s-a căsătorit cu actriță. Nuntă cu două mirese!

Citește și: