„Am urmat toate procedurile de fertilizare in vitro, dar embrionii nu erau puternici. Dar ne-am gândit să încercăm şi varianta asta, să vedem ce o ieşi”, a mărturisit actriţa pentru revista People.

Astfel, folosind propriul embrion, Katey Sagal a putut să o aducă pe lume, cu ajutorul unei mame surogat, pe fiica ei, Esme Louise, în 2007. Fetița are acum 11 ani, iar actrița recunoaște că micuța le-a adus multă fericire în familie.

Peggy, pe vremea cand juca in „Damilia Bundy”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Vă mai amintiți de Kelly din „Familia Bundy”? Actrița trece prin clipe cumplite din cauza cancerului. A fost nevoită să ia o decizie drastică

Decizia a fost foarte grea pentru Katey Sagal

Decizia de a deveni mamă din nou la o vârstă atât de înaintată,  a fost una extrem de grea pentru Katey, care și-a reamintit astfel chinurile prin care a trecut cu primul ei copil, o fetiță pe nume Ruby, care a murit la doar câteva luni după ce a venit pe lume, în octombrie 1991.

Ea a povestit că pe vremea aceea,  filma pentru serialul  „Familia Bundy” și pentru că a rămas însărcinată, scenariștii și producătorii au decis să includă acest eveniment și în serial. Însă, Katey a avut probleme cu sarcina și a născut prematur, la șapte luni. Din păcate, fiica ei a trăit doar opt luni, iar apoi s-a stins din viață.

„A fost foarte dificil. Am pierdut un copil ce avea aproape opt luni…și nu puteam accepta acest lucru. Despre copiii născuți prematur se spune că viața lor depinde 60% de dorința lui Dumnezeu și că nu sunt motive medicale-  și așa mi s-a spus și mie. Dar nu puteam să accept ideea, mă gândeam că eu am făcut ceva greșit. Mă gândeam că am muncit prea mult…A fost extrem de greu”, a spus Katey.

Katey refuza să mai iasă din casă

Actrița își amintește că refuza să mai iasă din casă și singurele momente în care făcea acest lucru erau doar cele în care trebuia să meargă la medic și la psiholog. Katey a început să-și mai revină după ce s-a apropiat de un prieten budist, care i-a spus aceste cuvinte pentru a-i vindeca durerea: „Câteodată avem aceste suflețele mici care vin și pleacă din viața noastră după ce misiunea lor este îndeplinită”.

Astfel, după trei ani, actrița din „Familia Bundy” a reușit să devină din nou mama unei fetițe,  Sarah Grace, iar în 1996 a adus pe lume și un băiețel, Jackson James, tot în timpul căsniciei cu cel de-al treilea soț, cântărețul Jack White. Cei doi au divorțat în anul 2000, iar patru ani mai târziu, celebra actriță s-a căsătorit cu Kurt Sutter, creatorul serialulului „Sons of Anarchy ”, în care Katey a avut un rol de succes.

Citește și: Celebra Peggy Bundy a dezvăluit că timp de 15 ani a fost dependentă de pastile de slăbit, droguri și alcool

Katey a vrut inițial să adopte un copil

„Eu și Kurt nu ne mai doream copii. Era încântat că este tată vitreg pentru Sarah și Jackson. Dar el nu a  avut niciodată un copil biologic, astfel după cinci ani de relație cei doi au început să vorbească despre ideea de a face un copil împreună”, a povestit actrița pentru revista People. Însă, după mai multe încercări fără succes au decis să încerce alte variante.

„La acel moment, eram prea în vârstă să mai țin o sarcină. Astfel, la început ne-am gândit să adoptăm, dar s-a dovedit a fi mai dificil decât mă așteptam. Așa că am decis să apelăm la o mamă surogat. Am început procesul de fertilizare in vitro atunci, dar embrionii noștri nu erau suficienți de puternici. Ne-am gândit hai să încercăm, dacă e să fie, va fi, dacă nu, nu vom mai încerca. Dar așa a venit micuța noastră Esme. De aceea am numit-o micul nostru miracol, frumosul nostru miracol, ” a mai spus  actrița.

 

Katey, acum în vârstă de 64 de ani, este aproape neschimbată și arată aproape la fel ca în serialul care a făcut-o celebră. Fiica unei cântărețe și a unui regizor de film, ea  a intrat în lumea showbizului de la o vârstă fragedă, la fel și patru din frații ei care lucrează în industrie, în timp ce al cincilea frate este căsătorit cu o actriță.

Citește și: