Actrița Kate Hudson a făcut la beție ceva cu care nu se mândrește. Dar a fost ”eliberator”!

Kate Hudson si-a sunat la betie fostii iubiti

Actrița Kate Hudson, în vârstă de 39 de ani, și-a sunat la beție toți foștii iubiți. Vedeta admite franc că nu regretă cele întâmplate și afirmă că a fost chiar ”eliberator”.

Kate, fiica celebrilor actori Bill Hudson și Goldie Hawn, este în prezent într-o relație cu Danny Fujikawa și este însărcinată, ea urmând să aducă pe lume o fetiță, primul copil al cuplului.

În trecut a fost căsătorită cu Chris Robinson și logodită cu Matt Bellamy. A avut însă relații cu mulți bărbați celebri, printre care Owen Wilson, Dax Shepard, Lance Armstrong și Alex Rodriguez (actualul iubit al lui Jennifer Lopez).

Pe toți i-a sunat într-o seară, când s-a îmbătat, a recunoscut ea candid. ”A fost eliberator, pentru că niciodată nu mai făcusem așa ceva. Eram acea persoană care nu se putea îmbăta. Îndată ce simțeam ceva, orice, mergeam acasă”, a povestit actrița.

Are deja doi copii cu doi bărbați diferiți

Pericolul de a se mai ameți și a repeta povestea e nul acum, din moment ce actrița e însărcinată cu al treilea copil al său. Vedeta are un băiat, Ryder, de 14 ani, cu Chris Robinson, și încă un băiat de 6 ani cu Matt Bellamy. Urmează să devină curând și mamă de fată.

Deocamdată, Kate în stadiul în care are niște grețuri extrem de puternice, după cum chiar ea recunoaște pe rețelele de socializare.

Actrița a mai scris pe Instagram în aprilie că a încercat să țină sarcina secretă, dar că a devenit imposibil, pentru că se rotunjește pe zi ce trece. Apoi, mai spunea ea, e mai simplu să anunțe sarcina decât să facă imposibilul pentru a o ascunde.

Foto: Instagram

Citește și: