Alesul ei, Ben Shattuck, a dus-o în sudul Franței pentru a o cere de soție. A dus-o la un picnic și, apoi, într-un castel abandonat, i-a cerut mâna.

 

View this post on Instagram

 

He took me to France and made a picnic and made me feel happy and free and then he asked me to marry him and i screamed YES. I love you @benshattuck_art, you are the kindest and brightest and I am so grateful and here we go and keep going ❤️?❤️

A post shared by Jenny Slate (@jennyslate) on

”Am urlat <>!”, a scris ea pe Instagram, postând și fotografii cu inelul.

La rândul său, Ben a postat o fotografie cu Jenny în fața unei uși turcoaz și a scris: ”Într-un castel abandonat, în sudul Franței, am întrebat-o pe această femeie dacă vrea să-mi fie soție. Iat-o în fața unei uși de culoarea sufletului ei”.

Cei doi au pășit împreună ca un cuplu la un festival de film din luna ianuarie a acestui an.

Fosta iubită a lui Chris Evans

Înainte de a forma un cuplu cu Ben, Jenny a avut o relație cu starul din ”Captain America”, Chris Evans, o relație cu suișuri și coborâșuri, care a durat în perioada 2016 – 2018.

Chiar dacă se despărțise de Chris, Jenny declara despre acesta că are Un suflet de aur. ”Chris chiar este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit. (…) E ca o culoare primară. Are emoții/sentimente frumoase, mari, puternice și este foarte sigur de ele.

E un om minunat. Inima sa e probabil colorată în auriu, dacă ar trebui să o pictezi”, mai spunea actrița din ”The secret life of pets” sau ”House of lies”.

Vezi și Fosta iubită a lui Harry se mărită! În sfârșit a trecut peste prinț

Citește și: