O actriță pe val se căsătorește: Am urlat ”DA”!

Jenny Slate se marita

La 38 de ani, actrița Jenny Slate, cunoscută din 'Venom', dar și serialul 'Parks and recreation', a fost cerută de soție și a spus 'da'.

Alesul ei, Ben Shattuck, a dus-o în sudul Franței pentru a o cere de soție. A dus-o la un picnic și, apoi, într-un castel abandonat, i-a cerut mâna.

'Am urlat <>!', a scris ea pe Instagram, postând și fotografii cu inelul.

La rândul său, Ben a postat o fotografie cu Jenny în fața unei uși turcoaz și a scris: 'Într-un castel abandonat, în sudul Franței, am întrebat-o pe această femeie dacă vrea să-mi fie soție. Iat-o în fața unei uși de culoarea sufletului ei'.

Cei doi au pășit împreună ca un cuplu la un festival de film din luna ianuarie a acestui an.

Fosta iubită a lui Chris Evans

Înainte de a forma un cuplu cu Ben, Jenny a avut o relație cu starul din 'Captain America', Chris Evans, o relație cu suișuri și coborâșuri, care a durat în perioada 2016 – 2018.

Chiar dacă se despărțise de Chris, Jenny declara despre acesta că are Un suflet de aur. 'Chris chiar este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit. (…) E ca o culoare primară. Are emoții/sentimente frumoase, mari, puternice și este foarte sigur de ele.

E un om minunat. Inima sa e probabil colorată în auriu, dacă ar trebui să o pictezi', mai spunea actrița din 'The secret life of pets' sau 'House of lies'.

Vezi și Fosta iubită a lui Harry se mărită! În sfârșit a trecut peste prinț

Citește și: