Actrița Geena Davis divorțează de al patrulea soț. Diferența de vârstă și-a spus cuvântul?

Geena Davis divorteaza de al patrulea sot

Actrița și producătorul american Geena Davis divorțează de al patrulea soț, Reza Jarrahy, după 17 ani de căsătorie. Actele de divorț au fost deja depuse de Jarrahy în data de 8 mai.

Din acestea reiese că cei doi s-au separat încă din noiembrie 2017. În ceea ce privește motivele divorțului, sunt invocate diferențe ireconciliabile.

Geena și Reza au împreună trei copii, o fetiță și doi băieți gemeni, iar tatăl lor își dorește custodie comună. În actele de divorț se stipulează însă că vrea o alocație lunară de la actriță și că nu este de acord să-i plătească acesteia vreun ban.

Ea avea 42 de ani, iar el 27 când au început relația

În cazul Geenei, va fi al patrulea divorț. Ea a mai fost căsătorită cu Richard Emmolo, cu actorul Jeff Goldblum și cu regizorul Renny Harlin. Pe Reza l-a întâlnit când ea avea 42 de ani, iar el 27, la o petrecere.

În 2006, actrița declara: 'Întotdeauna am fost în tipul de relație în care totul s-a redus la cealaltă persoană'.

'Sunt genul de om care se simte bine sacrificând totul pentru binele celuilalt', mai recunoștea ea atunci, admițând că a fost cauza divorțurilor sale și că târziu și-a dat seama și a luat măsuri. Bărbații care au stat lângă ea nu aveau nevoie de aceste sacrificii, iar în final a ajuns să nu se simtă bine făcând aceste gesturi, mai admite ea.

'Reza e foarte diferit de genul de bărbați cu care am fost', mai spunea ea atunci.

La început, își amintește ea, părea imposibil și să se gândească la o relație cu el.

'Îmi amintesc că gândeam: <

Nu pare că suntem din generații diferite, iar acum abia dacă mai observăm diferența de vârstă>>', declara tot atunci actrița. De atunci au trecut însă 12 ani. Geena a ajuns la 62, iar Reza la 47.  Să-și fi spus diferența de vârstă până la urmă cuvântul?

Foto: Hepta

Vezi și Iată de ce a divorțat Pricilla Presley de Elvis. Starul avea o ciudățenie pe care nimeni nu o știa

Citește și: