Actrița a rămas însărcinată, însă aceasta a fost înșelată tatăl copilului ei, Can Ates. Mai mult, bărbatul a părăsit-o pentru că i-ar fi cerut să facă avort și ea a refuzat.  Acesta i-a spus că are deja doi copii și nu și-l mai dorește și pe al treilea.

De atunci, Meryem a trecut prin clipe de coșmar. Actița a suferit atât de tare, încât la un moment dat  a vrut să se sinucidă, încercând să se arunce de la balconul unei camere de hotel. „Vroiam să mă sinucid, să scap de toata suferința!”, a povestit Uzerli.

FetitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Kate Middleton, prima apariție oficială în public după ce a devenit mamă a treia oară. A uimit pe toată lumea cu ținuta ei

Meryem Uzerli are o fetiță superbă

Acesta s-a răzgândit însă în ultima clipă, considerând că bebelușul nu are nicio vină și trebuie să facă tot ce îi stă în putință pentru a-i oferi un viitor cât mai frumos și mai bun.

Astfel, superba blondă a dus sarcina la final și a devenit fericita mămică a unei fetițe superbe, pe nume Lara Uzerli, care i-a adus foarte multă fericire.  Fetița, în vârstă de 4 ani, a moștenit trăsăturile frumoase ale mamei ei, iar Meryem o ia pe micuță cu ea peste tot, chiar și pe platoul de filmare.

Citește și: Te-ai uitat la ”Suleyman Magnificul”? Iată cum arată sultana Hürrem acum și cine i-a cucerit inima în viața reală

Meryem Uzerli s-a născut pe data de 12 august 1983 în Germania, la Kassel. Tatal ei, Hüseyin, este turc, în timp ce mama ei, Ursula, este de origine germană. Meryem a studiat actoria la Frese Schauspielstudio in Hamburg și a dat lovitură în cariera odată cu apariția în serialul turcesc „Muhtesem Yuzyil” unde a jucat rolul sultanei Hurrem.

Meryem a devenit cunoscută în întreaga lume datorită interpretării extraordinare a rolului Sultanei Hurrem, din serialul „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”. Actrița a obținut nu mai puțin de 17 pestigioase distincții pentru „Cea mai bună actriță” cu acest personaj.

Citește și: