Cea mai tristă veste! Actrița de telenovele Adela Noriega are cancer. Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente

Cea mai tristă veste! Actrița de telenovele Adela Noriega are cancer. Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente

Actrița de telenovele Adela Noriega are cancer. După ce Edith Gonzales s-a luptat cu cancerul, o altă actrița îndrăgită din lumea telenovelelor a primit cruntul diagnostic. Adela Noriega,  celebră din filmele „Guadalupe' și  'Amor Real', alături de Fernando Colunga, suferă de cancer, informează 'TV y Novelas'.

După ani întregi în care s-a retras din lumina reflectoarelor și nu s-a mai știut nimic de ea, presa mexicană vine cu vești triste.  Celebra actriță de telenovele, stabilită în SUA,  a fost diagnosticată cu cancer.

Potrivit revistei 'TV y Novelas', actrița, în vârstă de 48 de ani,  a fost internată într-o clinică de top din Europa, iar acum se află în Miami, unde se recuperează după tratamentele  de chimioterapie.

Cum arată Adela Noriega

Mama actriței a murit de cancer în 1995

Informația  n-a fost confirmată încă de către actriță ori de reprezentatul ei. Adela Noriega nu este activă pe rețelele de socializare și-n ultimii ani s-a retras din lumina reflectoarelor. Totuși, în istoricul familial există cazuri de cancer. Mama sa a murit de cancer în 1995.

Adela Noriega este una dintre cele mai iubite actrițe din Mexic, fiind supranumită „regina telenovelelor'. În anii `90, făcea senzaţie cu modul în care arăta,fiind considerată o femeie superbă. Ea a cucerit și publicul din România, cu rolurile ei din „Guadalupe' , „Amor real' sau „Focul iubirii', însă a decis să se retragă de pe micile ecrane și a renunțat la actorie.

Citește și: