La 33 de ani, o actriță cunoscută așteaptă primul său copil. Tocmai anunțase că a rupt logodna, așa că povestea e tare încurcată…

Amanda Bynes e insarcinata

Amanda Bynes, actriță de copil, dar care în utima vreme s-a retras pentru a se îngriji și a scăpa de unele dependențe, își prezenta în urmă cu trei săptămâni fanilor, pe rețelele de socializare, logodnicul, pe Paul Michael. Numai că, săptămâna trecută, părea că idila a luat sfârșit, Amanda anunțând tot pe rețelele de socializare că a rupt logodna.

Iată că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, cei doi împăcându-se. Mai mult, au aflat că vor deveni părinți. Vestea a fost dată de viitorul tătic, care a postat tot pe rețelele de socializare o ecografie, pe care stătea scris numele 'Bynes', scriind 'Bebeluș în facere'.

ecografie

Actrița din 'Shes the Man' nu a anunțat încă sarcina.

Amanda Bynes și Paul Michael s-au împăcat în 9 martie, când vedeta a publicat un selfie cu ea și iubitul ei.

Amanda Bynes si logodnicul ei

Cei doi s-au cunoscut la finele lui 2019 și s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților, când Amanda a arătat fanilor inelul cu diamant, cu care a fost cerută de soție. A fost o postare surpriză, pentru că actrița nu mai publicase pe rețelele de socializare nimic, de multă vreme, ani buni.

Amanda a avut serioase probleme cu droguile și alcoolul, internându-se la dezintoxicare în mai multe rânduri. De un an susține însă că nu a mai pus gura pe așa ceva.

Vezi și O actriță cunoscută tocmai a făcut anunțul. Se mărită! E însă schimbată total, de nerecunoscut! Și nu în bine

Citește și: