Actorul Zac Efron, la un pas de moarte în timp ce filma un documentar

Actorul Zac Efron, la un pas de moarte în timp ce filma un documentar

Zac Efron a fost la un pas de moarte în Papua Noua Guinee. Anunțul a fost făcut chiar de actor. Acesta a dezvăluit că  a contractat o „boală infecțioasă posibil fatală' în timp ce filma pentru documentarul „Killing Zac Efron”.

Starul în vârstă de 32 de ani a fost dus cu avionul în Australia pentru tratament de urgență, chiar înainte de Crăciun. Starea lui s-a agravat brusc după ce a făcut o ‘formă de febră tifoidă sau o infecție bacteriană similară’.

 

Efron trebuia să petreacă trei săptămâni în jungla din Papua Noua Guinee, însoțit de băștinași și trăind pericole la tot pasul. Însă,  în timpul filmărilor, actorul s-a îmbolnăvit.

El a fost transportat de urgență, cu avionul, la un spital din Brisbane, Australia,  beneficiind de asistență medicală pe perioada zborului.

Medicul Glenn McKay, director al Medical Rescue, organizația care a supravegheat zborul lui Efron, a confirmat transportul unui pacient american în vârstă de 30 și ceva de ani din PNG către Brisbane.

Actorul a primit tratament timp de mai multe zile până ce doctorii au căzut de acord că poate zbura în SUA, în ziua de Ajun. Pe contul său de Instagram, Efron le-a mulțumit tuturor celor care și-au făcut griji pentru el. „Sunt acasă de sărbători, alături de familie și prieteni. Mulțumesc tuturor celor care și-au făcut griji pentru mine. Ne vedem în 2020', a scris Zac.

 

Se pare că Zac ar fi ajuns în Papua Noua Guinee la începutul lunii decembrie pentru a filma „Killing Zac Efron”.

Serialul documentar prezintă călătoria lui Efron în jungla unei insule periculoase, timp de 21 de zile, potrivit The Hollywood Reporter.