Tom Cruise, terorizat de cancerul la colon

tom cruise s teme că face cancer de colon

După ce în luna august și-a fracturat glezna în timpc e făcea o cascadorie periculoasă, acum Tom Cruise se întoarce la filmări. Apropiații lui au dezvăluit însă pentru presă că e tot mai obsedat de moarte. Actorul în vârstă de 55 de ani le-ar fi mărturisit că-și face singur cascadoriile pentru că știe că va muri curând. Motivul? Cancerul colo-rectal.

Citeșt și: Șoc la Hollywood! Un mare cântăreț, câștigător a trei premii Grammy, a fost arestat pentru viol

La vârsta pe care o are acum Tom Cruise, tatăl lui și-a pierdut viața fulgerător. I-a fost descoperit un cancer colo-rectal galopant care l-a ucis în doar câteva luni și despre care medicii spuneau la acea vreme că era ereditar (și bunicul starului a suferit de aceeași maladie necruțătoare).

În cele două luni de pauză obligatorie de la filmările pentru 'Misiune imposibilă 6' pentru că și-a fracturat glezna, Tom a a vut timp să se gândească la multe aspecte din viața sa. Și astfel a devenit obsedat de faptul că în curând doctorii îi vor descoperi cancer colo-rectal. 'Trăiește într-un stres continuu pentru că a rămas în urmă cu filmările din cauza accidentului, e obosit și acum e terorizat de ideea cancerului', a declarat un membru al anturajului său pentru presa americană.

Speră că va muri în timpul filmărilor, nu pe un pat de spital

O altă parte a presei americane susține că deja Tom Cruise ar suferi de o formă de cancer. Jurnaliștii din SUA susin că ar fi un cancer al oaselor, descoperit tocmai după investigațiile medicale efectuate după ce vedeta de la Hollywood și-a fracturat glezna în luna august. Se pare că înainte de filmări, avocații lui Cruise i-au pus pe toți cei implicați în filmări, de la staff la angajații hotelului în care locuiește la Londra, să semneze contracte de confidențialitate privind  orice activitate și orice informație cu privire la actor. Chiar și așa, de peste Ocean, unul dintre prietenii lui Cruise a afirmat că indiferent care ar fi cu adevărat starea de sănătate a starului, un lucru e cert. Actorul preferă să moară în timpul filmărilor decât pe un pat de spital, doborât de boală.

Citește și: