Un actor foarte iubit a devenit pentru prima oară tata, la 31 de ani

Rupert Grint, din Harry Potter, a devenit tatic

Actorul britanic Rupert Grint, celebru pentru interpretarea personajului Ron Weasley din seria de filme Harry Potter, a devenit tatăl unei fetiţe, împreună cu partenera sa, actriţa Georgia Groome, a informat joi seara cuplul.

Într-o scurtă notă, citată de Cosmopolitan, este comunicată naşterea fetiţei, fără alte detalii şi se solicită „respectarea vieţii private în acest moment atât de special”.

Rupert Grint, în vârstă de 31 de ani, şi Georgia Groome, 28 de ani, sunt împreună din 2011, iar în aprilie, în plină pandemie de coronavirus, actriţa a dezvăluit că este însărcinată.

În urmă cu doi ani, actorul declara că intenționează să-și întemeieze o familie. Iată că, în sfârșit, acest lucru s-a întâmplat.

Actorul l-a interpretat pe Weasley, cel mai bun prieten al lui Harry Potter, în această saga de opt filme şi s-a făcut remarcat, de asemenea, în mai multe seriale de televiziune, în timp ce Georgia Groome este la rândul său o vedetă a micilor ecrane în Marea Britanie.

Vezi și Un cântăreț celebru a devenit tată pentru prima oară. El și partenerul său sunt tătici de fetiță! Imagini cu micuța, la maternitate

Citește și: