Actorul Raphael Coleman a murit la 25 de ani. Moartea subită a starului din „Nanny McPhee” a șocat întreg mamapondul

Actorul Raphael Coleman a murit la 25 de ani. Moartea subită a starului din „Nanny McPhee” a șocat întreg mamapondul

Raphael Coleman, unul dintre copiii minune ai cinematografiei britanice, a murit subit, la doar 25 de ani. Tânărul a devenit celebru după ce a  jucat rolul lui Eric Brown în filmul din 2005 Nanny McPhee', alături de Emma Thompson și Colin Firth.

 

Familia, prietenii şi cunoscuţii lui Raphael sunt şocaţi de moartea neașteptată a acestuia și nimeni din anturajul său neştiind ca acesta să fi avut probleme de sănătate.

Deocamdată nu a fost făcută publică și cauza morții.

Raphael a murit în timp ce se afla într-o expediție și nu a mai putut fi salvat. El nu avea probleme de sănătate, potrivit  tatălui său vitreg, Carsten Jensen.

Când mă gândesc la Raph, văd pe cineva care nu va muri niciodată, eternintatea, lumina care se regăsește mereu în tineri,' a spus Carsten Jensen.

 

Mama sa, Liz Jensen, a confirmat, de asemenea,  trista veste, pe contul ei de Twitter. Odihnește-te în pace dragul meu fiu Raphael Coleman, aka Iggy Fox,' a scris ea. A murit făcând ceea ce iubea, lucrând pentru cea mai nobilă cauză. Familia sa nu ar putea fi mai mândră de atât de el. Să celebrăm tot ce a realizat în viața sa prea scurtă și să prețuim moștenirea ce ne-a lăsat-o', a mai adăugat  Liz.

Actorul britanic a mai apărut în filmele  Its Alive' și The Fourth Kind' în 2009. A studiat apoi Zoologia la Universitatea din Manchester înainte de a se dedica în totalitate activismului alături de mișcarea Extinction Rebellion și a pleda pentru protejarea mediului înconjurător și faunei sălbatice.

 

Citește și: