Actorul Jason Statham și fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley au devenit părinți. Prima poză cu băiețelul

Actorul Jason Statham și fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley au devenit părinți. Prima poză cu băiețelul

Fericire mare pentru Jason Statham. Actorul a devenit tată pentru prima dată la 49 de ani. Logodnica lui, îngerașul Victoria` s Secret Rosie Huntington-Whiteley  a anunțat, miercuri, că a adus pe lume un băiețel.

 

Celebrul fotomodel  Rosie Huntington-Whiteley a făcut anunțul pe pagina ei de Instagram, unde a postat și prima imagine cu bebelușul. Micuțul a venit pe lume pe 24 iunie, însă vedeta și logodnicul ei au ținut totul secret până acum, iar băiețelul se va numi Jack Oscar Statham. „Micuțul nostru a venit pe lume. Jack Oscar Statham s-a născut sâmbătă, 24 iunie, și a avut la naștere o greutate de 3,9 kilograme”, a scris Rosie.

Citește și: Aurelian Temișan, asistat de medici la un concert la TNB. După ce s-a dat jos de pe scenă a ajuns pe masa de operație. Ce a pățit artistul

Our little man arrived! Jack Oscar Statham – 8.8lbs on Saturday June 24th. ??❤️

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Formează un cuplu de șapte ani

Fotomodelul, în vârstă de 30 de ani, a anunțat tot pe Instagram în luna februarie că este însărcinată, după șapte ani de iubire alături de Jason. „Suntem foarte fericiți să vă anunțăm că Jason și eu vom deveni părinți. Multă dragoste', a scris Rosie, în februarie.

Actorul  Jason Statham şi Rosie Huntington-Whiteley se iubesc de șapte. Ei s-au logodit anul trecut, în luna ianuarie,  și sunt unul dintre cele mai frumoase şi longevive cupluri de la Hollywood.

Citește și: