El este actorul care a salvat de la sinucidere un adolescent. Ai fi putut să ai nervii atât de tari?

Henry Winkler a salvat un adolescent de la sinucidere

Sunt situații de viață care cer nervi de oțel. Îi mulțumești lui Dumnezeu că, poate, nu te-a pus încă într-o astfel de situație critică și speri că nu ți se va întâmpla vreodată. Pentru că nu ești convins că ai putea să faci față cu brio.

Actorul Henry Winkler, în vârstă de 73 de ani, cunoscut din seriale ca 'Parks and Recreation' sau 'Arrested Development', s-a aflat într-o astfel de situație. Nu l-a întrebat nimeni dacă poate ține piept, nu a fost pregătit în niciun fel pentru cele care i s-au întâmplat.

La un moment dat, în anii 70, când filma pentru sitcomul 'Happy Days', a primit un telefon. La capătul firului era un polițist. Acesta s-a prezentat scurt și i-a spus că un băiat de 17 ani se afla undeva la înălțime și era la un pas să se arunce în gol, să se sinucidă. Singura sa dorință era să vorbească cu actorul.

Henry Winkler nu prea avea de ales, dar nici nu se vedea gestionând situația. A răspuns mecanic, din impuls, că vrea să îi vorbească adolescentului și imediat a fost pus în legătură cu acesta.

A aflat că băiatul visa să devină actor, dar era disperat că nu reușea să facă niciun pas în acea direcție. I se părea suficient de greu de acceptat o astfel de situație și era destul pentru el pentru a-și lua viața. La vârsta imaturității, i se părea că se irosește pe un drum care nu-l ducea către visul lui.

Atunci, actorul i-a spus că nici el nu primise vreun rol cât de cât important până la 27 de ani. Prin urmare, mai avea 10 ani de încercări.

L-a pus pe puști să promită că îi va trimite un set de înregistrări. Acestea, însă, n-au mai venit niciodată. Din fericire, însă, cuvintele bine alese l-au convins să nu sară în gol.

Convorbirea dintre cei doi nu a fost niciodată reluată, dar Henry Winkler, distins cu Globuri de Aur și premii Emmy pentru activitatea sa artistică, a reușit să salveze o viață. Și poate acesta este cel mai important premiu.

Vezi și O vedetă cu inimă mare: Ricky Gervais a salvat un câine orb

Citește și.