Cine sărută mai bine, Angelina Jolie sau Jennifer Aniston? Gerard Butler răspunde

Gerard Butler

Rivalitatea dintre Angelina Jolie și Jennifer Aniston e legendară. Reală sau nu, cert e că toată lumea le-a comparat pe cele două, ambele soții, la un moment dat, ale actorului Brad Pitt.

Iar când vine vorba de cele două, părerile sunt împărțite, pentru că fiecare are alt gen de frumusețe. Ori o iubești pe Angelina Jolie și o displaci total pe Jennifer Aniston, ori invers. Rareori găsești o persoană care să nu poată alege o favorită dintre cele două.

Jennifer Aniston

Angelina Jolie

În postura de a alege dintre cele două actrițe a fost pus și Gerard Butler, care le-a sărutat pe ambele. Actorul a fost coleg de platou cu Jolie în 2003, când ambii au jucat în 'Lara Croft Tomb Raider: Cradle of Life' și cu Aniston a jucat, în 2010, în 'Bounty Hunter'. Pe amândouă le-a sărutat, prin prisma rolului.

Întrebat, într-o emisiune TV recentă, care e mai bună de sărutat, Butler s-a codit să răspundă. Presat, în cele din urmă a dat verdictul: Jennifer Aniston.

Nu se știe dacă aceasta e și părerea lui Brad Pitt, care a fost căsătorit cu Aniston în perioada 2000 – 2005 și cu Jolie din 2014 până în 2016. De altfel, relația cu Jolie a pornit încă din 2005, de pe platoul de filmare al producției 'Mr & Mrs Smith', când Pitt încă era căsătorit cu blonda din 'Friends'.

Foto: Hepta/NorthFoto

Vezi și Jennifer Aniston va deveni mamă la 48 de ani. Actrița și soțul ei sunt în culmea fericirii, deja au aflat sexul bebelușului

Citește și: