Actorul francez Gerard Depardieu este acuzat de viol. Scandal uriaș în Franța. Ce susține starul

Actorul francez Gerard Depardieu este acuzat de viol. Scandal uriaș în Franța. Ce susține starul

Actorul francez Gerard Depardieu este implicat într-un nou scandal. Acesta este acuzat de viol și agresiuni sexuale de către o tânără actriță, potrivit BBC.

 

O actriță franceză, în vârstă de 22 ani, a depus luni plângere împotriva actorului, în vârstă de 69 de ani, la poliția din Lambesc, din sudul Franței. Ea îl acuză printre altele de viol. Tânăra, al cărei nume nu a fost dat publicității, susține că totul s-a petrecut într-una din casele din Paris ale lui Depardieu.

Cazul a fost predat ulterior procurorilor din capitala franceză. Tânăra  îl știa pe actor dinainde de presupusele infracțiuni ale acestuia. Agentul actriței a declarat presei că aceasta este „devastată“ de tot ce s-a întâmplat.

Citește și:  Dezvăluiri dureroase din viața prințesei Diana, la 21 de ani de la moarte ei. Ce i-a făcut Camilla lui Lady Di chiar înainte să se mărite cu prințul Charles

Depardieu a negat acuzatiile

Cu toate acestea, Gerard  a negat toate acuzațiile. Avocatul lui Depardieu, Hervé Temime, este convins că actorul va fi exonerat de orice fel de acuzație până la finalizarea anchetei. „Am avut o lungă întrevedere cu domnul Gerard Depardieu și sunt absolut convins că va fi declarat nevinovat până la final“, a declarat el pentru France Info. Actorul, spune el, a fost „zguduit“ de aceste acuzații, care sunt împotriva a „tot ceea ce reprezintă și respectă el“.

 

Depardieu este unul dintre cei mai respectați actori și a jucat în importante filme, cum ar fi Cyrano de Bergerac și Jean de Florette. În prezent, el joacă în serialul  „Primăria“ difuzat de Netflix.

Citește și: