Un actor celebru s-a însurat, la 66 de ani, cu iubita de 27 de ani! El a mai fost căsătorit de trei ori

Dennis Quaid s-a casatorit a patra oara

În ciuda diferenței de vârstă de 39 de ani, actorul Dennis Quaid și iubita lui s-au căsătorit în secret, în plină pandemie. Preortul a fost singurul martor la nunta lor, scrie presa americană. Mirii au făcut schimb de verighete Bvlgari.

Actorul de 66 de ani şi iubita lui, Laura Savoie, care sunt logodiți din luna octombrie a anului trecut, plănuieseră să-şi facă nunta în Hawaii în aprilie, urmată de o a doua petrecere în Nashville pentru prieteni şi familie, dar pandemia le-a stricat planurile. Aşa că, nu au mai rezistat şi au făcut pasul în secret pe 2 iunie, scrie CNN.

„A fost cea mai frumoasă mireasă”, a declarat Dennis pentru revista People referindu-se la cea care i-a devenit soție. Aceasta a purtat o rochie semnată Chosen by One Day şi a avut un buchet de cale şi trandafiri. Dennis a ales un costum Hugo Boss.

 

View this post on Instagram

 

👰🤵💍

A post shared by Dennis Quaid (@dennisquaid) on

Laura, care are masteratul în contabilitate la Universitatea Notre Dame, l-a cunoscut pe Dennis la un eveniment de afaceri în mai 2019, starul declarând că pentru el a fost dragoste la prima vedere. „Iubesc ceea ce este ea ca persoană. Caracterul ei, inteligenţa şi, desigur, frumuseţea şi felul ei de-a vedea lumea”, declara Quaid.

„Nu am cunoscut pe nimeni atât de îndrăgostit de viaţă. Nimic nu-l doboară pe Dennis şi asta m-a impresionat fantastic la el”, afirma și Laura despre actorul care a mai fost însurat de 3 ori şi are 3 copii. Cea mai cunoscută relaţie a lui a fost Meg Ryan, cu care are un fiu.

Vezi și Actorul Dennis Quaid se căsătorește din nou, pentru a patra oară, la 65 de ani. Aleasa lui are 26 de ani

Citește și: