Îl știi dintr-o grămadă de seriale de comedie, dar nu știai că e un erou. El e actorul celebru care a salvat pe cineva de la moarte

David Spade a salvat un om de la moarte

Pe David Spade, actorul care parcă nu vrea să îmbătrânească, mereu cu față de puști, îl știi din seriale ca 'Rules of Engagement' sau 'Just Shoot Me!'. Ce nu știe lumea despre el e însă faptul că vedeta a salvat pe cineva de la moarte.

Anul trecut, într-o zi oarecare, l-a sunat pe comediantul Bobby Miyamoto, care îi e amic, să-l întrebe dacă nu vrea să meargă împreună la un film. Acesta i-a răspuns că nu poate, că a vomitat toată ziua. David Spade l-a întrebat dacă nu vrea să meargă la spital, dar Miyamoto a refuzat, spunând că probabil a mâncat ceva ce nu i-a priit.

A doua zi, David, în vârstă de 55 de ani, l-a sunat din nou pe amicul său, pentru a-l întreba cum se simte. Acesta i-a spua că a vărsat din nou, dar că altfel nu se simte rău.

'Asta nu e bine', a spus David Spade, care nici nu a stat pe gânduri și i-a trimis prietenului său Salvarea acasă, în ciuda refuzurilor acestuia.

Odată ajuns la spital, lui Bobby Miyamoto i s-a spus că tocmai trecuse prin primele simptome ale atacului cerebral. A urmat o hemoragie intercraniană.

Din fericire, chiar dacă actorul nu a putut vorbi timp de două săptămâni, ulterior și-a revenit. Dar fără Ambulanța trimisă de Spade, nu se știe dacă ar fi scăpat cu viață.

Vezi și Alain Delon a suferit un accident cardio-vascular! Care este starea marelui actor

Citește și: