Actorul Colin Farrell s-a internat într-o clinică de dezintoxicare. Demonii au revenit, după 12 ani

Colin Farrel s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare

Actorul Colin Farrel s-a internat într-o clinică de dezintoxicare. Cel care în tinerețe era unul dintre răii și rebelii Hollywood-ului nu mai consuma droguri și alcool de 12 ani.

După un an extrem de greu, în care a jucat în trei filme, a simțit însă că e pe cale să cedeze, așa că a luat măsuri înainte ca acest lucru să se întâmple, declară surse din anturajul său.

Prin urmare, s-a internat într-o clinică frecventată de multe celebrități, așa cum sunt Tiger Woods, Elle Macpherson, Kate Moss, Selena Gomez și Kevin Spacey. Aici, o lună de ședere costă 36.000 de dolari. În preț intră însă și călăritul, yoga, tai chi, acupunctură, meditații și nu numai.

Conform Daily Mail, actorul irlandez s-a internat în clinica din Wickenburg săptămâna trecută. Simțea că e pe cale să cedeze. 'E foarte conștient de faptul că e dependent și a simțit că foarte ușor poate ajunge să alunece din nou pe această pantă', a declarat sursa. 'Încă o săptămână și ar fi ajuns să consume din nou.

A muncit atât ca să rămână curat încât a gândit că își poate păstra controlul doar dacă se întoarce la clinică și primește ajutor profesional', a mai spus sursa.

Ani buni de dependență

E de notorietate faptul că Farrel, de 41 de ani, care are doi copii, a avut probleme atât cu drogurile, cât și cu alcoolul, fapt recunoscut chiar de el în 2005, când era deja dependent de 10 ani. Atunci s-a internat și după aceea a reușit să se abțină de la acestea timp de 12 ani. E drept că a avut și o perioadă foarte plină, jucând în extrem de multe filme, printre care 'Miami Vice', 'Total Recall sau 'Seven Psychopaths'.

Foto: Instagram

Vezi și Motivul trist pentru care o cântăreață celebră nu merge niciodată la petreceri: 'Nu le pasă…'

Citește și: