Un actor iubit a murit la vârsta de numai 20 de ani. S-a stins în somn

Cameron Boyce a murit

Actorul Cameron Boyce, cunoscut din serialul Disney „Descendants' şi show-ul TV „Jessie', a murit sâmbătă, la vârsta de numai 20 de ani.

Boyce, care a debutat în filmul horror „Mirrors' la vârsta de 9 ani, a murit în somn, după ce ar fi suferit un atac.

Din primele informații, se pare că Boyce suferea de o boală de mai multă vreme, pentru care se și trata, dar alte detalii nu au ajuns la presă.

Cameron Bryce a mai jucat alături de Adam Sandler în „Grown Ups' şi a devenit celebru odată cu show-ul „Jessie' al canalului Disney. A urmat serialul „Descendants'.

Un purtător de cuvânt al Disney Channel l-a descris pe Boyce drept „un actor incredibil de talentat'.

„De la o vârstă fragedă, Cameron Boyce a visat să îşi împartă talentul artistic extraordinar cu lumea. Ca adolescent, era mânat de o dorinţă puternică de a schimba vieţile oamenilor prin munca lui în scop umanitar.

Era un actor incredibil de talentat, o persoană empatică şi, mai ales, un fiu, frate, nepot şi prieten iubitor', a transmis postul de televiziune. „Transmitem condoleanţe familiei, colegilor şi deplângem alături de milioanele de fani moartea lui prematură', se mai arată într-un comunicat.

Vezi și Un creator de modă renumit a fost găsit mort la numai 39 de ani. Era putred de bogat și ar fi murit în timpul unei 'orgii cu droguri'

Citește și: