Actorul Burak Özçivit, îndrăgitul Kemal din ”Dragoste Infinită”, se însoară în această seară. Locația unde va avea loc nunta este spectaculoasă. Imagini în articol

Actorul Burak Özçivit, îndrăgitul Kemal din  ”Dragoste Infinită”, se însoară în această seară. Locația unde va avea loc nunta este spectaculoasă. Imagini în articol

Actorul Burak Özçivit, îndrăgitul Kemal din serialul turcesc fenomen  'Dragoste Infinită' se însoară, în această seară , cu frumoasa lui logodnică,  actriță Fahriye Evcen. Nunta se anunță una grandioasă, la care vor participa 400 de persoane, printre care se numără multe vedete.

Marele eveniment va avea loc într-un conac construit pe vremea Imperiului Otoman, pe malul Bosforului, Sait Halim Pașa Yali.  Atât mirele, cât și mireasa, vor purta niște  ținute superbe, pentru care au apelat la  designeri turci foarte apreciați.

Rochia de mireasă a lui Fahriye a fost creată de Raşit Bağzıbağlı, un celebru creator de modă turc și este din dantelă importată din Franța, fiind lucrată manual, însă la petrecere aceasta se va schimba într-o altă rochie, probabil mult mai comodă, pe care și-a comandat-o special.  Potrivit presei locale, rochia va avea o trenă lungă, aceasta fiind una dintre cerințele viitoarei mirese. Potrivit presei din Turcia, Burak a cheltuit o avere pentru acest eveniment grandios și cei doi se vor bucura de o nuntă de vis, locația fiind una de-a dreptul spectaculoasă.

Citește și: Aurelian Temișan, asistat de medici la un concert la TNB. După ce s-a dat jos de pe scenă a ajuns pe masa de operație. Ce a pățit artistul

Nunta se va desfășura într-o locație spectaculoasă

Mai mult, cei doi miri au ținute speciale și personalizate pentru prima noapte în calitate de soț și soție create de  Sanemijo by Sanem Sevgen, un designer celebru printre vedetele din Turcia.

Burak și Evcen s-au cunoscut pe platourile de filmare de la pelicula „Kardeşim Benim 2'. Ei formează un cuplu din anul 2014. Fermecătorul actor a dezvăluit că din prima clipă în care a văzut-o pe Evcen a știut că este aleasa lui. „Din prima clipă când ne-am văzut, între noi a existat chimie. A fost o comunicare instantanee. (…). Când o întâlnești pe femeia vieții tale, nu cercetezi, nu analizezi, ci pur și simplu știi, iar sentimentul acesta nu te părăsește nicio clipă', a mai spus acesta. Burak  susține că se poate identifica cu personajul lui din film, cu Kemal, în ceea ce privește iubirea pe care i-o poartă partenerei lui. „Dragostea mea pentru Fahriye este infinită. Din acest punct de vedere mă identific cu personajul meu', a spus el.

Fanii serialului „Dragoste infinită' au demarat o campanie  pentru continuarea filmului

De altfel, fanii serialului fenomen „Dragoste infinită' din întreaga lume au demarat o adevărată campanie pe facebook prin care cer o continuare a filmului, întrucât sunt nemulțumiți de finalul acestuia, la care au plâns în hohote. Aceștia au făcut o petiție ce a fost semnată până acum de peste 6.500 de oameni și crește de la o zi la alta.

Citește și: