El e actorul care se consideră și bărbat și femeie. La 82 de ani, nu-i e teamă să-și afișeze latura feminină

Billy Dee Williams se considera si barbat si femeie

Actorul Billy Dee Williams este cunoscut mai ales prin prisma personajului interpretat in franciza 'Star Wars', Lando Calrissian. Cel îl deosebește de majoritatea actorilor, cu atât mai mult de cei din generația sa, este faptul că se identifică atât cu sexul său biologic, masculin, cât și cu cel feminin.

În vârstă de 82 de ani, actorul a declarat recent, referindu-se la propria persoană: 'Nu am încercat niciodată să fiu altcineva decât sunt. Mă văd ca fiind un personaj colorat, care nu se ia el însuși sau ea însăși prea în serios'.

'Spun eu însumi sau eu însămi penru că mă văd atât de gen masculin, în aceeași măsură în care mă văd și de gen feminin. Sunt o persoană foare delicată. Nu mă tem să arăt această latură a mea', a mai spus actorul.

În ciuda vârstei înaintate, actorul va putea fi văzut la sfârșitul acestei luni în „Star Wars: The Rise of Skywalker”, pentru care a ținut o dietă strictă și mult, foarte mult sport.

Chiar dacă are o vârstă respectabilă, actorul nu s-a lăsat pe tânjală, el ținând mult la imaginea sa.

Puțină lume știe că Billy Dee Williams este idolul unor actori ca Dwayne „The Rock” Johnson sau Jamie Foxx, ambii declarând că au luat drumul actoriei și influențați de el șid e felul în care joacă.

Pe lângă actorie, Williams este cunoscut și pentru picturile sale, unele dintre ele fiind expuse în galerii celebre din SUA. În plus, actorul, un adevărat artist, a lansat pe piață și un album de jazz, „Let’s Misbehave”.

Vezi și După Cher, o altă actriță celebră recunoaște că are un copil transsexual. Ce spune despre el

Citește și: