Cunoscut mai ales din ”Star Trek”, unde a intrat în pielea personajului Nod, care apare în peste 40 de episoade, acesta tocmai se căsătorise în secret la finele anului trecut.

Vestea tristă a morții sale a fost dată chiar de văduva sa, Malissa Longo.

”Cu mult regret și tristețe anunț că iubirea mea și cel mai bun prieten, Aron Eisenberg, a murit astăzi”, a scris aceasta pe Facebook.

actorul si sotia luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

O viață întreagă de probleme. A suferit numeroase transplanturi

Cauza morții nu a fost anunțată, dar se știe că actorul avea de mai mulți ani probleme renale. Aron s-a născut cu un rinichi defect, iar la vârsta de 17 ani a suferit primul transplant. A umat o altă operație în 2015, când din nou a suferit un transplant, pentru a-i fi înlocuit rinichiul primit anterior.

Numai că, în același an, și celălalt rinichi a început să cedeze, așa că a urmat o nouă intervenție.

Eisenberg, care a lăsat în urmă doi copii, a jucat și în “Amityville: The Evil Escapes”, apărând și în “The Liars’ Club”, “Beverly Hills Brats”, “Playroom” sau “The Horror Show”, dar și “The Wonder Years”, “Parker Lewis Can’t Lose” ori “Tales from the Crypt”.

Vezi și Blestemul “Beverly Hills 90210” lovește din nou! Un alt actor cunoscut cacare a jucat în celebrul serial a murit! Avea 49 de ani

Citește și: