Un celebru actor va deveni pentru prima oară tătic, la 45 de ani!

joaquin pheonix va deveni tatic

Laureatul cu Oscar Joaquin Phoenix şi actriţa Rooney Mara aşteaptă primul lor copil. Cei doi sunt logodiți de anul trecut.

O sursă apropiată cuplului a confirmat sarcina lui Rooney Mara, care a fost văzută în ultimul timp purtând haine lejere şi care ar fi însărcinată în 6 luni.

Ambii actori sunt cunoscuţi pentru modalitatea discretă în care îşi trăiesc viaţa privată şi şi-au petrecut perioada de izolare în contextul pandemiei de coronavirus la reşedinţa lor din Los Angeles.
Phoenix şi Mara s-au cunoscut la turnarea filmului „Her” (2013), însă de abia după reîntâlnirea de la filmările lungmetrajului „Mary Magdalene” (2018) au început o relație. În scurt timp s-au mutat împreună într-o vilă din Hollywood Hills.

Phoenix a recunoscut în octombrie 2019, într-un interviu acordata revistei Vanity Fair, că era convins iniţial că Rooney îl urăşte, însă treptat şi-a dat seama de interesul actriţei faţă de persoana sa, pe care nu-l putuse bănui, întrucât ea era prea timidă ca să-şi recunoască sentimentele.

„Este singura fată pe care am căutat-o pe Internet”, a mărturisit protagonistul lui „Joker”. „Eram prieteni, prieteni pe email”, a povestit el.

În iulie 2019 cei doi s-au logodit, actriţa fiind văzută purtând un inel cu diamant.

Amândoi sunt vegani şi activişti pentru drepturile animalelor.

Vezi și Unul dintre cei mai căutați holtei de la Hollywood s-a logodit! Aleasa e tot o actriță celebră

Citește și: