Actorii din „Dallas” s-au revăzut la 40 de ani de la apariția celebrului serial! Nu îi mai recunoști! Întâlnire emoționantă

Actorii din „Dallas” s-au revăzut la 40 de ani de la apariția celebrului serial! Nu îi mai recunoști! Întâlnire emoționantă

Actorii din „Dallas' s-au revăzut la 40 de ani de la apariția celebrului serial. Pe 2 aprilie 1978, oamenii din întreaga lume au început să urmărească cu sufletul la gură intrigile, conflictele şi scandalurile care aveau loc în familia Ewing. Serialul era povestea unei familii bogate din statul Texas și urmarea afacerile corupte prin care magnatul J.R Ewing și-a clădit un veritabil imperiu petrolier.

 

Dallas s-a numărat printre primele seriale care au fost distribuite internațional, fiind tradus în peste 67 de limbi și fiind difuzat în 90 de țări, performanță neatinsă încă de o altă producție de televiziune.

În weekend, la ferma Southfork din Parker, Texas, unde s-au filmat multe scene din film, au avut loc mai multe festivități pentru a marca 40 de ani de la lansarea celui mai de succes serial TV din istorie. Însă, la eveniment au participat doar patru dintre celebrele personaje ce au fost iubite de milioane de fani. Doar  Linda Gray, aka Sue Ellen, îndrăgitul  Patrick Duffy, aka Bobby, Charlene Tilton-Lucy și Steve Kanaly –Ray și-au dat întâlnire la aniversarea de 40 de ani. Trecerea timpului și-a pus amprenta pe chipurile celor patru și aceștia au devenit aproape de nerecunoscut.

Citește și: Pamela Ewing din „Dallas' își trăiește bătrânețea în singurătate. Ce mai face celebra actriță, ajunsă azi la 67 de ani

Sue Ellen primește și acum scrisori de la fani din România

Frumoasa Sue Ellen, care arată  totuși remarcabil la 77 de ani, a dezvăluit că interesul pentru celebrul serial nu a dispărut niciodată și primește și în prezent scrisori de fani, chiar și din România. „Întotdeauna îmi aduce un zâmbet pe față. Am fost dimineață la poștă și am ridicat scrisori de la fani din Hawaii, Belize, Budapesta și România. E absolut incredibil', a declarat actriță.

„Dallas' nu a fost gândit inițial ca un serial, ci ca o mini serie. Existau inițial doar 5 episoade, fără prea mare legătura între ele. Filmul a fost gândit în jurul personajului  interpretat de Victoria Principal, datorită faptului că reprezenta liantul între familiile Ewing și Barns. Producătorii au fost însă impresionați de prestația lui Larry Hagman, în rolul J.R., încât l-au transformat în personajul principal al seriei. JR a fost singurul personaj care a apărut în toate episoadele serialului.

Citește și: