Cum arată în prezent actrițele din Beverly Hills 90210. Le-a iertat sau nu timpul? | GALERIE FOTO

actorii din Beverly Hills in prezent

La aproximativ 20 de ani de la serialul 'Beverly Hills 90210', care a făcut milioane de adolescenți să viseze, protagonistele s-au întâlnit și s-au lăsat fotografiate. Un cadou frumos pentru fani. Al doilea, ținând cont că serialul are acum și o continuare.

Ce-a ieșit? Este clar că peste unele dintre ele anii au trecut frumos. Dar să nu uităm, totuși, că toate au peste 40 de ani. Iar Torri Spelling a născut între timp cinci copii!

Cea care a postat instantaneele pe Internet este chiar Tori, cea care cu ani în urmă juca rolul Donnei. În trei dintre instantanee, aceasta s-a pozat alături de Jennie Garth, cea care a întruchipat-o pe Kelly.

Actrițele poartă rochii albe, peste care au scris cu markerul numele personajelor pe care le-au jucat.

În alte instantanee postate tot pe contul de Instagram al lui Tori apar și restul personajelor din serial, care pot fi revăzute în remake. În numai două zile serialul va avea premiera pe un post american de televiziune.

Shannon Doherty, a cărei sănătate e greu încercată, ea luptându-se cu cancerul, apare și ea în poze. La fel Gabrielle Carteris, Denise Richards, Jason Priestley, Ian Ziering sau Brian Austin Green. Marele absent este Luke Perry, decedat între timp.

Citește și: