Betty cea urâtă” este singura telenovelă columbiană care a intrat în Cartea Recordurilor. Ultimul episod al producției a fost declarat de  prestigioasa publicație cel mai succes din toate timpurile. Acesta a prezentant nunta dintre „Don Armando”, interpetat de actorul Jorge Enrique Abello, și „Betty” (Ana Maria Orozco ), care a trecut printr-o transformare fizică spectaculoasă și dintr-o tocilară urâtă a devenit o brunetă frumoasă.  La 17 ani de la apariția ei, telenovela s-a mutat acum pe scena teatrului, unde toți actorii s-au reunit într-un musical comedie pe tematica filmului, cu același nume „Yo soy Betty la fea” (n.r.-„Eu sunt Betty cea urâtă””.

Însă, de departe, vedetele serii au fost Ana Maria Orozco, interpreta lui Betty cea urâtă,  și Lorna Cepeda, rivala ei din film, răutăcioasa Patricia Manterola, secretara oxigenată angajată pe pile cu scopul de a-l urmări pe șeful ei, iubitul celei mai bune prietene a ei. Cele două au organizat ad-hoc o ședință foto, iar Lorna a postat pozele pe Instagram, făcând furori pe internet.

Betty si patricia 2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Fiica lui Adrian Enache s-a transformat complet și a devenit o femeie extrem de frumoasă. Ce decizie a luat după episodul șocant din iulie 2014

Betty și Don Armando au refăcut sărutul din film

Orozco nu a pierdut ocazia însă să se fotografieze și alături de partenerul ei din film, Don Armando. “Betty cea urâtă” spune povestea unei tinere tocilare și urâte de care râde toată lumea. Aceasta se angajează la firma  Ecomoda, unde spre surprinderea tuturor reușește să câștige inima șefului ei și la final chiar  se mărite cu acesta, transformându-se într-o femeie frumoasă.

Ana María Orozco a devenit una dintre cele mai iubite și cunoscute actrițe columbiene după apariția sa în celebra telenovela la sfârșitul aniilor `90.

 

Citește și:

 

 

Vezi și topul celor mai bune filme de comedie din toate timpurile