Acesta este băiețelul de 4 ani care susține că e reîncarnarea prințesei Diana! E foarte ciudat ce le-a spus părinților săi

reincarnarea printesei Diana

Băiețelul prezentatorului TV australian David Campbell susține că este reîncarnarea prințesei Diana, moartă într-un accident de mașină în urmă cu peste 20 de ani.

Tatăl de 45 de ani a declarat că băiatul lui, Billy, are această idee ciudată deja de 2 ani. Atunci, a găsit o fotografie cu prințesa Diana și a arătat-o tatălui său, spunând: „Uite, sunt eu când eram prinţesă!'.

La fel a procedat și altă dată, când a văzut o altă fotografie cu Lady Di.

Billy si sora sa

Apoi, în ciuda faptului că nu ştia nimic despre familia regală, a început din senin să vorbească despre 'fratele' său, John, în fapt fratele prințesei. Aceasta nici nu l-a cunoscut, murind înainte de nașterea ei.

Altă dată, a vorbit despre cei doi 'fii' ai săi, uimind pe toată lumea.

'Asta sunt eu prinţesă. Şi într-o zi sirenele au sosit şi nu am mai fost'

Ce este şi mai ciudat este că băieţelul a început să descrie Balmoral, reşedinţa pentru Crăciun a reginei. S-a referit chiar la unicornii de pe ziduri. Într-adevăr, reședința are unicorni pe ziduri, acesta fiind animalul național în Scoția.

La un moment dat, când tatăl lui i-a arătat o altă imagine cu Diana, Billy a reacţionat imediat: 'Asta sunt eu prinţesă. Şi într-o zi sirenele au sosit şi nu am mai fost'. Ar putea fi vorba despre sirenele mașinilor de poliție venite la locul accidentului în care a murit 'prințesa inimilor'.

Vezi și Un destin tragic poate fi salvat prin reîncarnare! Povestea lui Shanti e uimitoare

Citește și: