Sharon Stone sau când viața bate filmul. Nu ar mai trebui să fie în viață, după ce a fost lovită de fulger. Și asta nu e tot!

Sharon stone qa fost lovita de fulger

Sharon stone, cândva cea mai sexy femeie în viață, nu a avut deloc o viață simplă. Cu ani în urmă, a trecut printr-un accident cerebral care a obligat-o să ia viața de la capăt. Dar nu e singurul astfel de episod din existența ei.

Vedeta a dezvăluit recent că a fost și lovită de fulger : „Voiam să calc rufe şi urma să pun apă în fierul de călcat. M-am dus la pompa de apă şi aveam o mână pe fierul de călcat şi o mână pe robinet, fulgerul a lovit apa din puţ şi aşa m-a lovit şi pe mine, prin apă.

M-a aruncat în partea cealaltă a bucătăriei şi m-a izbit de frigider”, mărturisește ea.

Speriată, mama lui Sharon şi-a dus fiica de grabă la spital. ”EKG-ul a arătat atunci o electricitate atât de ridicată în corpul meu, încât a trebuit să repet EKG-ul timp de 10 zile. A fost o nebunie întreaga experienţă”, a povestit actriţa.

Nu e singurul accident straniu prin care a trecut vedeta. O sârmă de uscat rufe i-a tăiat gâtul, ajungând foarte aproape de vena ei jugulară. „A fost la 16 milimetri de venă”, a precizat Sharon, recunoscătoare că e în viață după astfel de întâmplări.

Vezi și Sharon Stone mai are încă multe de spus și arătat! La 61 de ani, a recreat scena din Basic Instinct, care a făcut-o celebră | VIDEO

Citește și: