Accesorii pentru o primavara cu stil

https://www.flickr.com/photos/neckscarves2/15266302231/in/photolist-pg2MMr-oYNLVY-pegLA7-edffq-e9SC3-pgiHm4-edffQ-9F8sZX-p1p9dm-p1okWf-bWXzaZ-phRjhW-p1p7qd-p1p7pm-p1o5R4-p1p71q-pfRgNy-phRikL-oYNPkY-oYNPhS-oYPwWG-oYNPg9-pgiHD8-pg2Pk6-oYND7k-pggKQU-oYNCWF-pggKLf-oYNNTW-pggK8m-pg2Npt-oYNN7q-pggJKs-oYNBPR-pgiFzD-oYNMc9-pg2Mq4-pggHmq-oYPuy5-8jAotR-8eWDZm-edfjJ-e9RZK-cejWrh-bWXzkM-nJbTs-edfhS-fZvGv3-oYPy14-8Htq7F

 Plicul casual

În materie de genți, plicurile de zi sunt acum în centrul atenției. Supradimensionate, îndoite, simple, cu aplicații de tot felul de la flori la franjuri, uni sau cu printuri, cu sau fără baretă în jurul încheieturii, orice model e binevenit. Nuanțele pastelate, delicate  sunt la fel de apreciate ca și culorile vibrante sau mixurile îndrăznețe. Poartă plicul casual la blugi, rochii, fuste cloș, pantaloni pană.

 

 Eșarfa cu imprimeu

Accesoriu indispensabil pentru acest sezon, eșarfa personalizează ținuta, oferă un plus de stil și pune în valoare întregul look. Ca să scoți în evidență ținutele casual, alege modele cu imprimeuri bogate: flori, grafisme, buline, dungi etc.

 

 Mix de brățări

Accesoriile fac întotdeauna diferența și scot din impas ținutele obișnuite sau monotone. Pe lângă inelele mari cu pietre și colierele stil guler ori cu accente metalice, brățările suprapuse sunt o altă tendință demnă de luat în seamă. Combină și poartă  mai multe brățări, mai groase și mai subțiri, eventual în culori diferite. De asemenea, se poartă combinațiile diferite de stiluri, de exemplu piele, material textil, elemente metalice, biluțe și pietre, toate la un loc, în forma unui set de brățări combinate.