Abia și-a anunțat divorțul, iar acum Andreea Antonescu s-a afișat alături de noul iubit: „Da, suntem împreună”

Andreea Antonescu nu-ai arata deloc varsta

Andreea Antonescu a șocat pe toată lumea luna trecută când a confirmat că într-adevăr divorțează de tatăl fetiței ei. Însă, deși dezamăgită că soțul ei a preferat să rămână în SUA și nu s-a mutat în România pentru a fi alăturid e ea și de fetiță, frumoasa artistă și-a gsit alinare în brațele altui bărbat.

 

Andreeaa fost surprinsă de paparazzii site-ului Spynews, alături de noul ei iubit, Ştefan Manolache, reporter la emisiunea Acces Direct.

Mai mult, frumoasa artistă a dat primele declarații și a confirmat că se află într-o relație cu acesta. Andreea și Ștefan formează un cuplu de puţin timp, însă lucrurile par să evolueze bine între ei și aceasta susține că relația lor este foarte serioasă.

„Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de mătura să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine”, a spus Andreea Antonescu, în exclusivitate, pentru Spynews.

Cei doi au fost surprinși împreună în timp ce plecau de la studio şi se îndreptau spre un supermarket. Au făcut cumpărăturile împreună şi au dat o fugă la o cofetărie, aşa, ca doi îndrăgostiţi la început de drum! Acolo, sub privirile paparazilor Spynews.ro, s-au sărutat cu patos! Mai mult, Ștefan a publicat pe contul lui o imagine în care apare în pat alături de frumoasa cântăreață.

 

Foto: Spynews.ro

 

Citește și: