John Stamos a pozat cu burtă falsă. Abia așteaptă să devină tată: ”Sunt cele mai lungi 9 luni din viața mea!”

John Stamos si sotia

La 54 de ani, John Stamos, actorul principal din 'Casa plină' (Full House), va deveni în sfârșit tată. E de înțeles entuziasmul său, pe care nici nu se mai sfiește să-l afișeze.

Spre amuzamentul fanilor săi, actorul a postat pe Instagram un instantaneu în care poartă o burtă falsă. 'Sunt cele mai lungi 9 luni din viața mea!', a scris el în textul care însoțește poza.

This is the longest 9 months of my life! #cantwait 4 #fatherhood

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on

Așa după cum au observat și fanii, instantaneul e din serialul care l-a consacrat, așa că și Stamos e cu mult mai tânăr.

Soție cu 23 de ani mai tânără

Cea care îl va face pentru prima oară tătic este un model în vârstă de 31 de ani, Caitlin McHugh. La o ceremonie recentă, pe covorul roșu, el a îngenuncheat în afața sa și i-a sărutat burtica de gravidă, spre amuzamentul tuturor.

Stamos a anunțat logodna cu iubita sa anul trecut, în octombrie. La începutul lunii februarie, cei doi s-au și căsătorit.

Potrivit agentului său, actorul a cerut-o pe femeia cu 23 de ani mai tânără într-unul dintre parcurile tematice Disneyland.

În decembrie, cuplul a anunțat și sarcina. Într-un interviu recent, Stamos a explicat și cum au decurs lucrurile. 'Sarcina s-a întâmplat. Apoi am zis, <>. Așa că i-am sunat pe părinții ei pentru a le cere binecuvântarea, iar ei au răspuns: <

Întotdeauna și-a dorit o familie, dar nu mai spera

Și logodnica lui a povestit cum a primit Stamos vestea că va fi tată. 'Privirea lui John când i-am spus că vom avea un copil a fost de neprețuit. Era mima unui om care întotdeauna și-a dorit o familie, dar nu a știut niciodată dacă i se va întâmpla asta. Iată că i se întâmplă!', a declarat modelul.

John Stamos, care nu e doar actor, ci și producător și muzician, a jucat și în 'General Hospital' și poate fi văzut în serialul Grandfathered. Din 2016, este producător și actor al continuării serialului 'Full House', difuzat de Netflix.

Cu origini grecești și un nume de familie care s-a schimbat din Stamatopoulos în Stamos, John a mai fost căsătorit cu un model, din 1998 până în 2004.

Citește și: