Starul din „Frumușica” și mult mai tânăra lui soție, Alejandra Silva (35 de ani), au anunțat pe 16 septembrie că vor deveni părinți. Însă, prietenii apropiați ai actorului susțin că acesta e dărâmat de durere și trăiește o adevărată dramă. Bucuria s-a risipit repede când și-a dat seama că sunt șanse mari ca el să nu-și vadă copilul cum crește și că nici nu va mai fi prezent la aniversarea lui, când acesta va împlini 20 de ani.

„Știe că este extrem de bătrân ca să devină tată. Știe să calculeze și e foarte conștient că timpul lui e limitat”, a declarat o sursa pentur Radar Online.

Citește și: Dan Bittman, dezvăluiri despre povestea de iubire cu Mihaela Rădulescu: „A fost dragoste la prima vedere”

Richard Gere mai are un băiat, în vârstă de 18 ani

Richard a fost nevoit să aștepte până anul acesta ca să se însoare cu frumoasa Alejandra, după divorțul lung și amar de Carey Lowell(57 de ani),  cu care a fost căsătorit timp de 14 ani. Ei au împreună un băiat, Homer, în vârstă de 18 ani, iar divorțul a fost finalizat la sfârșitul anului trecut.

„Richard a vrut să se asigure că va găsi femeia potrivită pentru el înainte să facă un alt copil. Dar când a aflat că Alejandra e însărcinată, a realizat cât de dificil va fi pentru el să crească iar un copil”, a mai spus sursa.

Actorul a fost profund întristat de faptul că va fi un tată în vârstă , potrivit apropiaților, și a apelat și la bunul lui prieten Dalai Lama, pentru sprijin.

 

„Dalai Lama i-a reamintit faptul, că fiind budist, el crede în reincarnare. S-a mai liniștit după ce i s-a explicat că deși va muri înainte ca fiul sau fiica lui să devină adult, va putea să se întoarcă pe pământ într-o altă formă pentur a fi alături de copil. I-a adus puțină liniște”, a mai adăugat sursa.

Citește și: