Abia a născut, dar Kate Middleton și-a recăpătat deja silueta. Cum arată soția prințului William la o lună jumătate de la naștere

Kate Middleton a slabit dupa nastere

Kate Middleton clar face patre din cercul exclusivist al femeilor care își revin după naștere în timp record. Fără exagerare, se poate spune că ducesa de Cambridge și-a recăpătat silueta de dinainte de sarcină.

În weekend, Kate, Charlotte și George au mers să-l vadă pe tatăl lor cum joacă polo. Kate a îmbrăcat o rochie midi ușoară de vara, Zara, în care a avut multă libertate de mișcare. La un moment dat chiar a fost fotografiată alergând, iar abdomenul se ghicește ferm pe sub materialul subțire.

Cât despre George și Charlotte, aceștia s-au jucat în voie, la un moment dat chiar descălțându-se. George, care urmează să împlinească foatre curând 5 ani, și-a luat cu el un pistol cu apă la ieșirea de duminică, ceea ce nu a fost chiar pe placul britanicilor.

Cât despre Charlotte, aceasta a alergat cât au ținut-o picioarele, după care s-a retras în brațele mamei sale, pentru câteva momente de alint. Vânătăile de picioarele sale nu au trecut însă neobservate, semn că fiica lui William și a lui Kate e o fire foarte activă, mereu pusă pe năzbâtii.

A lipsit de la ieșirea în familie mezinul cuplului, dar e de înțeles, din moment ce are doar o lună și jumătate.

Pentru familia regală a fost un weekend plin, sâmbătă regina fiind sărbătorită cu o paradă. A fost ziua în care familia regală a apărtut la balconul Palatului Buckingham, de unde a salutat mulțimea.

Foto: NorthFoto

Vezi și Abia a intrat în familia regală, dar Meghan Markle deja i-a luat fața lui Kate Middleton. Cum a reușit să o pună în umbră pe ducesa de Cambridge

Citește și: